Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: que sea por amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - que sea por amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van que sea por amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals que sea por amor .

Origineel

No vuelvas a mi Si no sientes amor Quédate ahí Estoy mejor sin ti Prefiero mi amor Seguir como hasta hoy Sin nadie que exiga Mas de lo que doy Me siento tan bien No extraño tus besos Por eso si vuelves Que sea por amor Me siento tan bien No extraño tus besos Por eso si vuelves Que sea por amor Si vuelves a mi No olvides amor Que en esta ocasión Yo pongo la condición No quiero volver a estar Igual que ayer Por eso te pido Que sientas amor Me siento tan bien No extraño tus besos Por eso si vuelves Que sea por amor Me siento tan bien No extraño tus besos Por eso si vuelves Que sea por amor

 

Vertaling

Kom niet terug naar mij. Als je geen liefde voelt Blijf daar. Ik ben beter af zonder jou. Ik geef de voorkeur aan mijn liefde Ik ben beter af zonder jou. Met niemand om te eisen Meer dan ik geef Ik voel me zo goed. Ik mis je kussen niet Dus als je terugkomt Laat het voor de liefde zijn Ik voel me zo goed. Ik mis je kussen niet Dus als je terugkomt Laat het voor de liefde zijn Als je bij me terugkomt Vergeet de liefde niet Dat bij deze gelegenheid Ik stel de voorwaarde Ik wil niet weer Hetzelfde als gisteren Dat is waarom ik je vraag Dat je liefde voelt Ik voel me zo goed. Ik mis je kussen niet Dus als je terugkomt Ik voel me zo goed. Ik voel me zo goed. Ik mis je kussen niet Dus als je terugkomt Laat het voor de liefde zijn