Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: si me faltaras

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - si me faltaras ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van si me faltaras? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals si me faltaras .

Origineel

Cmo puedo mirarme Sino en tus ojos Cmo puedo sentir Sino en tus besos Cmo puedo soar Sino en tu pecho No s vivir, no s reir Si estoy sin ti No cantara mi corazn Si no estuvieras No habra en mi vida una ilusin Si tu te fueras Que en tus caricias Encuentro el rumbo a mi existencia Y en tu inocencia Se hace grande el amor No cantara mi corazn Si me faltaras No habra en mi vida una ilusin Si me dejaras Que es tan dulce la miel De tu precencia Hoy s vivir, hoy soy fliz Slo por ti Qu ms pido a la noche Sino soarte Y llevarte en mis sueos es delirio Qu ms puedo anhelar Si estoy contigo amarte a ti Por siempre as quiero vivir No cantara mi corazn Si no estuvieras No habra en mi vida una ilusin Si tu te fueras Que en tus caricias Encuentro el rumbo a mi existencia Y en tu inocencia Se hace grande el amor No cantara mi corazn Si me faltaras No habra en mi vida una Ilusin si me dejaras Que es tan dulce la miel De tu precencia Hoy s vivir, hoy soy fliz Slo por ti Hoy s vivir, hoy soy feliz Slo por ti

 

Vertaling

Hoe kan ik naar mezelf kijken Maar in jouw ogen Hoe kan ik me Maar in jouw kussen Hoe kan ik dromen Maar in je borstkas Ik kan niet leven, ik kan niet lachen Als ik zonder jou ben Ik kan mijn hart niet uitzingen Als je er niet was Ik zal nooit een illusie in mijn leven hebben Als je weg was Dat in jouw strelingen Ik vind de loop van mijn bestaan En in je onschuld En in je onschuld wordt liefde groot Ik zal mijn hart niet uitzingen Als je me mist Ik kan de weg naar mijn leven niet vinden Als je me zou verlaten Dat het zo zoet is de honing Ik kan er niet overheen komen Vandaag weet ik hoe ik moet leven, vandaag ben ik bloemrijk Alleen voor jou. Wat vraag ik nog meer van de nacht Maar om van jou te dromen En jou in mijn dromen mee te dragen is een delirium Waar kan ik nog meer naar verlangen Als ik bij je ben om van je te houden Ik wil altijd zo leven. Ik zou mijn hart niet uit zingen Als je er niet was Er zal geen illusie in mijn leven zijn Als je weg was Ik zal in je strelingen zijn Ik vind de loop van mijn bestaan En in je onschuld En in je onschuld wordt liefde groot Ik zal mijn hart niet uitzingen Als je me mist Ik zal nooit een illusie in mijn leven hebben Als je me zou verlaten Dat de honing zo zoet is Ik ben zo zoet de honing van jouw aanwezigheid Vandaag weet ik hoe ik moet leven, vandaag ben ik bloemrijk Alleen voor jou. Ik ben gelukkig vandaag, Ik ben gelukkig vandaag Alleen voor jou.