Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: solo fantasia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - solo fantasia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solo fantasia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solo fantasia .

Origineel

Algo me decía que tu, no me querías Que tu amor no era real, que me fingías Pero me negaba a creer yo no quería Aceptar la realidad pues me dolía Como imaginar que era en tu vida solo fantasía Como me pudiste engañar si en mi nunca hubo una mentira Dime que buscabas en mi sino me amabas Como tanto tiempo pudiste jugar sin miedo con mis sentimientos Que difícil es saber que tu mentías Siempre yo trate de encontrar mil formas de amarte Y yo se que me cegué, pues te creía Ahora yo me quedo sin ti, que triste vida El dolor la ansiedad y el temor marcan mis días Como imaginar que era en tu vida solo fantasía Como me pudiste engañar si en mi nunca hubo una mentira Dime que buscabas en mi sino me amabas Como tanto tiempo pudiste jugar sin miedo con mis sentimientos Que difícil es saber que tu mentías Como imaginar que era en tu vida solo fantasía Como me pudiste engañar si en mi nunca hubo una mentira Dime que buscabas en mi sino me amabas Como tanto tiempo pudiste jugar sin miedo con mis sentimientos Que difícil es saber que tu mentías Como imaginar

 

Vertaling

Iets zei me dat je niet van me hield. Dat je liefde niet echt was, dat je deed alsof tegen mij Maar ik weigerde te geloven, ik wilde niet geloven En ik ga je niet laten weten dat ik niet echt ben Hoe kon je denken dat ik slechts een fantasie in je leven was Hoe kun je me voor de gek houden als er in mij nooit een leugen was En het spijt me zo voor de manier waarop ik me voel Hoe kon je zo lang onbevreesd met mijn gevoelens spelen Hoe moeilijk is het om te weten dat je loog Ik heb altijd geprobeerd duizend manieren te vinden om van je te houden En ik weet dat ik verblind was, omdat ik je geloofde Nu ben ik vertrokken zonder jou, wat een triest leven De pijn, de angst en de vrees markeren mijn dagen Hoe kon je je voorstellen dat ik in je leven slechts een fantasie was Hoe kon je me bedriegen als er in mij nooit een leugen was Vertel me wat je in me zocht als je niet van me hield Hoe kon je zo lang zonder angst met mijn gevoelens spelen Hoe moeilijk is het om te weten dat je loog Hoe kon je denken dat ik slechts een fantasie in je leven was Hoe kon je me bedriegen als er nooit een leugen in me zat Zeg me wat je in me zocht als je niet van me hield Hoe kon je zo lang zonder angst met mijn gevoelens spelen Hoe moeilijk is het om te weten dat je loog Hoe kun je je voorstellen