Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana isabelle Songtekst: de creer en ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana isabelle - de creer en ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de creer en ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana isabelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana isabelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de creer en ti .

Origineel

Puede ser, que talvez Manana el sol no vuelva a aparecer Puede ser, que quizas Lo que yo fui no puedan olvidar Pero yo no perdere la fed ni dejare ... De creer en ti, de creer en ti De rodillas frente a ti voy a vivir Yo se que jamas dejare de creer en ti Puede ser, que el dolor Un dia se convierta en amor Puede ser, que al final En ves de angustia todo sera paz Cuando vensa el bien a la maldad quien dejara... De creer en ti, de creer en ti De rodillas frente a ti voy a vivir Podras todo el dia acabar pero siempre, para siempre vivire por ti Creere en ti, creere en ti De rodillas frente a ti voy a vivir Yo se que jamas dejare de creer en, oh, de creer en, de creer en ti...

 

Vertaling

Ik kan zijn, dat misschien Morgen zal de zon niet meer verschijnen Ik heb er deel van uitgemaakt. Wat ik was kan niet vergeten worden Maar ik zal de fed niet verliezen en ik zal niet stoppen... Om in jou te geloven, om in jou te geloven Op mijn knieën voor jou ga ik leven Ik weet dat ik nooit zal stoppen in jou te geloven Ik zal nooit stoppen in jou te geloven Op een dag zal het in liefde veranderen Ik zal nooit stoppen in jou te geloven In plaats van angst zal alles vrede zijn Als het goede het kwade overwint, wie zal dan... Om in jou te geloven, om in jou te geloven Op mijn knieën voor jou ga ik leven Je kunt de hele dag ophouden, maar altijd, voor altijd zal ik voor je leven Ik zal in je geloven, ik zal in je geloven Op mijn knieën voor jou ga ik leven Ik weet dat ik nooit zal stoppen te geloven in, oh, geloven in, geloven in jou...