Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anahi Songtekst: me hipnotizas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anahi - me hipnotizas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me hipnotizas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anahi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anahi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me hipnotizas .

Origineel

Ayer decidí Que ya no jugaras mas conmigo Que no seré una tonta contigo Que han sido demasiadas lagrimas por ti Y decidí que no me encerrare otro Domingo Mientras tu bien padre con tu amigos Y yo junto al teléfono esperando por ti Te diré infeliz, pues quien te dará mis caricias Quien procurará tus sonrisas Quieno yo, quieno yo Con tanto amor Y vivo hasta aquí cara a carao amo tu cara Frente a frente y mirando tus ojos Tus intensos ojos tus divinos ojos, tus hermosos ojos Que hacen suspirar y ese rayo mortal Que vienes se acerca, me toca, me atrapa Me eleva Me hipnotizas y caigo ante ti de rodillas Hay algo en tus ojos que amo Amo tus ojos cuando me miran Me hipnotizas y pido perdón arrepentida Hay algo en tus ojos que amo, amo Te amo, amo, te amo Mi amor Otra vez aquí Ya se que tu a mi no me convienes No entiendoo es que me convences Yo de nadie me dejo y tu te burlas de mi Te diré infeliz pues sin mi no tendrás alegrías Como yo, quien te dará su vida Quieno yo, quieno yo Con tanto amor Y vivo hasta aquí cara a carao amo tu cara Frente a frente y mirando tus ojos Tus intensos ojos, tus divinos ojos, tus hermosos ojos Que hacen suspirar y ese rayo mortal Que vienes se acerca, me toca, me atrapa Me eleva Me hipnotizas y caigo ante ti de rodillas Hay algo en tus ojos que amo Amo tus ojos cuando me miran Me hipnotizas y pido perdón arrepentida Hay algo en tus ojos que amo, amo Te amo, amo, te amo Mi amor Me hipnotizas, me hipnotizas Me hipnotizas, me hipnotizas Me hipnotizas, me hipnotizas Me hipnotizas, me hipnotizas Me hipnotizas y pido perdón arrepentida Hay algo en tus ojos que amo, amo Te amo, amo, te amo Mi amor

 

Vertaling

Gisteren heb ik besloten Dat je niet meer met me speelt Dat ik niet gek voor je zal zijn Dat er te veel tranen voor je zijn geweest En ik besloot mezelf niet nog een zondag op te sluiten Terwijl je goede vader met je vrienden En ik zit naast de telefoon op je te wachten Ik zal je ongelukkig vertellen, want wie zal je mijn liefkozingen geven Wie zal je glimlach geven Wie ik, wie ik Met zoveel liefde En ik leef hier face to face of hou van je gezicht Face to face en in je ogen kijken Je intense ogen, je goddelijke ogen, je mooie ogen Ze laten je zuchten en die dodelijke straal Wat je komt komt eraan, het raakt me, het vangt me Het tilt me ??op Je hypnotiseert me en ik val voor je op mijn knieën Er is iets in je ogen waar ik van hou Ik hou van je ogen als ze naar me kijken Je hypnotiseert me en ik vraag sorry Er is iets in je ogen waar ik van hou, liefde Ik hou van je, ik hou van je Mijn liefste Weer hier Ik weet dat je me niet bekeert Ik begrijp het niet, je overtuigt me Ik laat niemand achter en je houdt me voor de gek Ik zal je ongelukkig vertellen, want zonder mij heb je geen vreugde Zoals ik, die je zijn leven zal geven Wie ik, wie ik Met zoveel liefde En ik leef hier face to face of hou van je gezicht Face to face en in je ogen kijken Je intense ogen, je goddelijke ogen, je mooie ogen Ze laten je zuchten en die dodelijke straal Wat je komt komt eraan, het raakt me, het vangt me Het tilt me ??op Je hypnotiseert me en ik val voor je op mijn knieën Er is iets in je ogen waar ik van hou Ik hou van je ogen als ze naar me kijken Je hypnotiseert me en ik vraag sorry Er is iets in je ogen waar ik van hou, liefde Ik hou van je, ik hou van je Mijn liefste Je hypnotiseert me, je hypnotiseert me Je hypnotiseert me, je hypnotiseert me Je hypnotiseert me, je hypnotiseert me Je hypnotiseert me, je hypnotiseert me Je hypnotiseert me en ik vraag sorry Er is iets in je ogen waar ik van hou, liefde Ik hou van je, ik hou van je Mijn liefste