Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anahi Songtekst: para que

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anahi - para que ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van para que? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anahi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anahi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals para que .

Origineel

¿Para qué? Me dices que lo sientes Que lo pensaste mejor y vas a volver Tú siempre te arriepientes ¿Para qué? Me dices que me quieres Si lo negaste mil veces Y me quedé en mil pedazos por ti Dime para que Me dices que ya no te vas Que nunca más me dejarás Después,de lo que me hiciste sufrir No es justo que tú quieras regresar Si ya me había olvidado de ti ¿Para qué? Me dices que lo piense Que la costumbre no me va dejar romper Y estaré contigo siempre ¿Para qué? Te engañas si pretendes Que se me olvide lo intenso que fue seguir con esta vida Sin ti Dime, ¿para qué? Me dices que ya no te vas Que nunca más me dejarás Después,de lo que me hiciste sufrir No es justo que tú quieras regresar Si ya me había olvidado de ti Me dices que ya no te vas Que nunca más me dejarás Después,de lo que me hiciste sufrir No es justo que tú quieras regresar Si ya me había olvidado de ti Quieres regresar, dime para que Si ya no es igual, si ya te olvidé Si te quedas lo sé No te perdonaré, ¿para qué? Dime para que Me dices que ya no te vas Que nunca más me dejarás Después,de lo que me hiciste sufrir No es justo que tú quieras regresar Si ya me había olvidado de ti Me dices que ya no te vas Que nunca más me dejarás Después,de lo que me hiciste sufrir No es justo que tú quieras regresar Si ya me había olvidado de ti Me dices que ya no te vas Que nunca más me dejarás Después,de lo que me hiciste sufrir No es justo que tú quieras regresar Si ya me había olvidado de ti Me había olvidado, me había olvidado de ti

 

Vertaling

Waarvoor? Je zegt dat het je spijt Dat je er beter over dacht en dat je terugkomt Je hebt er altijd spijt van Waarvoor? Je zegt me dat je van me houdt Als je het duizend keer ontkende En ik viel voor jou in duizend stukken vertel me waarvoor Je vertelt me ??dat je niet meer weggaat Dat je me nooit meer zult verlaten Later, wat je me liet lijden Het is niet eerlijk dat je terug wilt keren Als ik je al was vergeten Waarvoor? Je zegt me erover na te denken Die gewoonte laat me niet breken En ik zal altijd bij je zijn Waarvoor? Je houdt jezelf voor de gek als je doet alsof Ik vergeet hoe intens wat was er aan de hand met dit leven Zonder jou Vertel me, waarvoor? Je vertelt me ??dat je niet meer weggaat Dat je me nooit meer zult verlaten Later, wat je me liet lijden Het is niet eerlijk dat je terug wilt keren Als ik je al was vergeten Je vertelt me ??dat je niet meer weggaat Dat je me nooit meer zult verlaten Later, wat je me liet lijden Het is niet eerlijk dat je terug wilt keren Als ik je al was vergeten Je wilt terugkomen, vertel me waarom Als het niet hetzelfde is, als ik je al ben vergeten Als je blijft weet ik het Waarvoor zal ik je niet vergeven? vertel me waarvoor Je vertelt me ??dat je niet meer weggaat Dat je me nooit meer zult verlaten Later, wat je me liet lijden Het is niet eerlijk dat je terug wilt keren Als ik je al was vergeten Je vertelt me ??dat je niet meer weggaat Dat je me nooit meer zult verlaten Later, wat je me liet lijden Het is niet eerlijk dat je terug wilt keren Als ik je al was vergeten Je vertelt me ??dat je niet meer weggaat Dat je me nooit meer zult verlaten Later, wat je me liet lijden Het is niet eerlijk dat je terug wilt keren Als ik je al was vergeten Ik was het vergeten, ik was je vergeten