Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anahi Songtekst: pobre tu alma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anahi - pobre tu alma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pobre tu alma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anahi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anahi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pobre tu alma .

Origineel

Tú tienes problemas, lo sé Dices mi nombre al revés. Si llego, ya te vas Te llevas lo que das. Tú dices mañana y es hoy Harta de amarte ya estoy Tan dulce y tan fatal, miel con limón y sal. Tú me alteras, me haces bien y mal desespera tu forma de amar no, no tú no vas a cambiar. Besos de fuego, gotas de agua (noches de hielo, vuelos sin alas) Rosas que duelen, risas que atacan (tú me matas) Con esas vueltas, con esas garras (que me destrozan que me desangran) Pobre tu alma, pobre de tí Quédate sin mí Quédate sin mí. Yo bailé en la cuerda por tí dejé que hicieras de mí tan solo la mitad de tu infelicidad. Tú pisaste mi corazón entre palabras de amor. Mentiras de verdad, ternura trágica. Me cansé de ser tu víctima me aburrí de tu película no, no tú no vas a cambiar. Besos de fuego, gotas de agua (noches de hielo, vuelos sin alas) Rosas que duelen, risas que atacan (tú me matas) Con esas vueltas, con esas garras (que me destrozan que me desangran) Pobre tu alma, pobre de tí Quédate sin mí Quédate sin mí. No me tortures más, No me lastimes más fue suficiente enfermedad seguir tu juego. Besos de fuego, gotas de agua. Risas que atacan, tú me matas. Besos de fuego, gotas de agua (noches de hielo, vuelos sin alas) Rosas que duelen,risas que atacan (tú me matas) Con esas vueltas, con esas garras (que me destrozan que me desangran) Pobre tu alma, pobre de tí Quédate sin mí Besos de fuego, gotas de agua (noches de hielo, vuelos sin alas) Rosas que duelen, risas que atacan (tú me matas) Con esas vueltas, con esas garras (que me destrozan que me desangran) Pobre tu alma, pobre de tí Quédate sin mí Quédate sin mí.

 

Vertaling

Je hebt problemen, ik weet het Je zegt mijn naam achteruit. Als ik aankom, vertrek je Je krijgt wat je geeft. Je zegt morgen en het is vandaag Ik ben het zat om van je te houden Zo lief en zo dodelijk honing met citroen en zout. Je verandert me, je maakt me goed en slecht wanhoop je manier van liefhebben nee, nee je gaat niet veranderen. Vuurkussen, waterdruppels (ijsavonden, vleugelloze vluchten) Rozen die pijn doen, lachen die aanval (je vermoordt me) Met die beurten, met die klauwen (die me vernietigen die me bloeden) Arme ziel, arme jij Blijf zonder mij Blijf zonder mij. Ik heb voor je aan het touw gedanst Ik laat je me maken slechts de helft van je ongeluk. Je trapte op mijn hart tussen woorden van liefde. Echte leugens, tragische tederheid. Ik ben het zat om je slachtoffer te zijn Ik verveel me van je film nee, nee je gaat niet veranderen. Vuurkussen, waterdruppels (ijsavonden, vleugelloze vluchten) Rozen die pijn doen, lachen die aanval (je vermoordt me) Met die beurten, met die klauwen (die me vernietigen die me bloeden) Arme ziel, arme jij Blijf zonder mij Blijf zonder mij. Martel me niet meer Doe me geen pijn meer Het was genoeg ziekte om je spel te spelen. Vuurkussen, waterdruppels. Gelach dat aanvalt, je vermoordt me. Vuurkussen, waterdruppels (ijsavonden, vleugelloze vluchten) Rozen die pijn doen, lachen die aanval (je vermoordt me) Met die beurten, met die klauwen (die me vernietigen die me bloeden) Arme ziel, arme jij Blijf zonder mij Vuurkussen, waterdruppels (ijsavonden, vleugelloze vluchten) Rozen die pijn doen, lachen die aanval (je vermoordt me) Met die beurten, met die klauwen (die me vernietigen die me bloeden) Arme ziel, arme jij Blijf zonder mij Blijf zonder mij.