Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anahi Songtekst: te puedo escuchar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anahi - te puedo escuchar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te puedo escuchar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anahi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anahi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te puedo escuchar .

Origineel

Te marchaste sin aviso, te busque y no estabas ya eL destino asi lo quiso, pero tu alma no se ira. Eras miplice en los suenos sabiamos q un dia, unidos volariamos. Se que tus alas se quedan conmigo que desde el cielo tu abrazo es mi abrigo angel divino me cuidas del mal. Se que camino con tupania que con tu voz se me encienden los dias aunque tu puerta hoy este mas alla Te puedo escuchar Te puedo escuchar Guardo el aire de tu risa, que me da felicidad Te recuerdo muy cerca miopartiendome tu paz Tanta alegria daba verte,quererte no se olvida aun me llueven lagrimas. Se que tus alas se quedan conmigo que desde el cielo tu abrazo es mi abrigo angel divino me cuidas del mal. Se que camino con tupania que con tu voz se me encienden los dias aunque tu puerta hoy este mas alla Te puedo escuchar Te puedo escuchar En cada libro esta escrito tu nombre en cada verso te siento cantar. Tu mano me lleva directo a tu sombra yo se que una noche te voy a encontrar. Se que tus alas se quedan conmigo que desde el cielo tu abrazo es mi abrigo angel divino me cuidas del mal. Se que camino con tupania que con tu voz se me encienden los dias aunque tu puerta hoy este mas alla Te puedo escuchar Te puedo escuchar Te puedo escuchar Te puedo escuchar

 

Vertaling

Je vertrok zonder kennisgeving, ik zocht je en je was niet langer het lot wilde het zo, maar je ziel zal niet weggaan. Je was een miplice in dromen We wisten dat we op een dag verenigd zouden vliegen. Ik weet dat je vleugels bij me blijven dat vanuit de hemel jouw knuffel mijn jas is goddelijke engel, jij zorgt voor mij voor het kwaad. Ik weet dat ik met Tupania loop dat met jouw stem de dagen mij verlichten ook al is je deur vandaag voorbij Ik kan je horen Ik kan je horen Ik hou de lucht van je lach, wat me geluk geeft Ik herinner me dat je heel dicht mijn afscheid me je vrede Het was zo blij je te zien, van je te houden wordt niet vergeten Ik heb nog steeds tranen. Ik weet dat je vleugels bij me blijven dat vanuit de hemel jouw knuffel mijn jas is goddelijke engel, jij zorgt voor mij voor het kwaad. Ik weet dat ik met Tupania loop dat met jouw stem de dagen mij verlichten ook al is je deur vandaag voorbij Ik kan je horen Ik kan je horen In elk boek staat uw naam in elk vers voel ik je zingen. Je hand brengt me rechtstreeks naar je schaduw Ik weet dat ik je op een avond zal vinden. Ik weet dat je vleugels bij me blijven dat vanuit de hemel jouw knuffel mijn jas is goddelijke engel, jij zorgt voor mij voor het kwaad. Ik weet dat ik met Tupania loop dat met jouw stem de dagen mij verlichten ook al is je deur vandaag voorbij Ik kan je horen Ik kan je horen Ik kan je horen Ik kan je horen