Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anam cara Songtekst: razor to rope

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anam cara - razor to rope ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van razor to rope? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anam cara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anam cara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals razor to rope .

Origineel

it pulls me down deeper to the source it suffocates everything i hate in myself bring to light all that i can't see purify my mind with your love it took your smile to make me realize in these trenches of my mind caves of my soul i found it everything i need to be everything i want to be it's been eating me for as long as i can remember for kayla

 

Vertaling

het trekt me dieper naar de bron het verstikt alles wat ik in mezelf haat breng alles aan het licht wat ik niet kan zien zuiver mijn geest met uw liefde er was een glimlach voor nodig om me te laten beseffen in deze loopgraven van mijn geest grotten van mijn ziel vond ik het alles wat ik moet zijn alles wat ik wil zijn het eet me al zolang ik me kan herinneren voor kayla