Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anand bhatt Songtekst: kitna pyar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anand bhatt - kitna pyar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kitna pyar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anand bhatt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anand bhatt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kitna pyar .

Origineel

This DJ takes me back To where we fell in love He played our favorite song We couldn't get enough And we both would dance Until the sun came up We were both so young and in love And so I spun to the right side Kissed your hand and kept it in mine Spun you back into the left - dipped you back - and held you so tight Pull your body closer to me Feel me breath as you step through me I see your eye singing to me KITNA PYAR Karun me thumse, karun me kahedo kitna pyar Oh baby take me back To where we fell in love Underneath the stars That filled the sky above Where we both would dance We fit like a glove Just a sweet romance Between the beat and us And so I spun to the right side Kissed your hand and kept it in mine Spun you back into the left - dipped you back - and held you so tight Pull your body closer to me Feel my breath as you step through me I see your eyes saying to me

 

Vertaling

Deze DJ brengt me terug Naar waar we verliefd werden Hij speelde ons favoriete liedje We konden er niet genoeg van krijgen En we dansten allebei Tot de zon opkwam We waren allebei zo jong en verliefd And so I spun to the right side Kuste je hand en hield die in de mijne Spon je terug naar links - dook je terug - en hield je zo stevig vast Trek je lichaam dichter naar me toe Voel me ademen als je door me heen stapt Ik zie je oog voor me zingen KITNA PYAR Karun me thumse, karun me kahedo kitna pyar Oh baby neem me terug Naar waar we verliefd werden Onder de sterren Die de hemel vulden Waar we beiden zouden dansen We pasten als een handschoen Gewoon een zoete romance Tussen de beat en ons And so I spun to the right side Kuste je hand en hield die in de mijne Spon je terug naar links - dook je terug - en hield je zo stevig vast Trek je lichaam dichter naar me toe Voel mijn adem als je door me heen stapt Ik zie je ogen tegen me zeggen