Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anastacia Songtekst: i belong to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anastacia - i belong to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i belong to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anastacia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anastacia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i belong to you .

Origineel

Adesso no non voglio Più difendermi Supererò dentro Di me gli ostacoli I miei momenti più Difficili per te There is no reason There's no rhyme It's crystal clear I hear you voice and all The darkness disappears Every time I look Into your eyes You make me love you Questo inverno finirà I do truly love you Fuori e dentro me How you make me love you Con le sue difficoltà I do truly love you I belong to you You belong to me Forever Want you Baby I want you and I thought that you should Know that I believe You're the wind that's Underneath my wings I belong to you You belong to me Ho camminato su Pensieri ripidi You are my fantasy Per solitudini E deserti aridi You are my gentle breeze Al ritmo della tua passione Oro io vivrò And I'll never let you go L'amore attraverserò You're the piece That makes me whole Le onde dei suoi attimi I can feel you in my soul Profondi come oceani Vincerò per te Le paure che io sento Quanto bruciano dentro Le parole che non ho Più detto, sai Want you Baby I want you and I thought that you should Know that I believe Lampi nei silenzio siamo noi I belong to you You belong to me You're the wind that's Underneath my wings I belong to you You belong to me Adesso io ti sento I will belong forever To you

 

Vertaling

Adesso no non voglio Più difendermi Supererò dentro Di me gli ostacoli Ik heb de meeste momenten. Difficili per te Er is geen reden. Er is geen rijm Het is kristalhelder Ik hoor je stem en alles De duisternis verdwijnt Every time I look in jouw ogen Je laat me van je houden. Questo inverno finirà Ik hou echt van je Fuori e dentro me Hoe je me van je laat houden Con le sue difficoltà Ik hou echt van je Ik behoor jou toe Jij behoort mij toe Voor altijd Ik wil jou Schatje ik wil jou en Ik vond dat je moest Weet dat ik geloof Jij bent de wind die Onder mijn vleugels Ik hoor bij jou Jij behoort mij toe Ho camminato su Pensier ripidi Jij bent mijn fantasie Per solitudini E deserti aridi Jij bent mijn zachte bries Al ritmo della tua passione Oro io vivrò En ik zal je nooit laten gaan L'amore attraverserò Jij bent het stuk Dat me heel maakt De liefde van mijn geliefde Ik kan je voelen in mijn ziel Profondi come oceani Vincerò per te De pijn die ik voel Quanto bruciano dentro Le parole che non ho Più detto, sai Ik wil jou. Schatje ik wil jou en Ik vond dat je moest Weten dat ik geloof. Lampi nei silenzio siamo noi Ik behoor jou toe Jij behoort mij toe Jij bent de wind die Onder mijn vleugels Ik hoor bij jou Jij behoort mij toe Adesso io ti sento Ik zal voor altijd toebehoren aan jou