Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anastacia Songtekst: you shook me all night duet with celine dion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anastacia - you shook me all night duet with celine dion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you shook me all night duet with celine dion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anastacia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anastacia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you shook me all night duet with celine dion .

Origineel

He was a fast machine He kept his motor clean He was the best damn man I had ever seen He had the sightless eyes Telling me no lies Knockin' me out with those American thighs Taking more than he share Had me fightin' for air He told me to come but I was already there 'Cause the walls were shakin' The earth was quakin' My mind was achin' And we were makin' it and you Shook me all night long C'mon girlfriend Oh yeah Shook me Said you shook me all night long Oooh shook me Workin' double time On the seduction line He was one of a kind, he's just mine all mine Wanted no applause Just another course He made a meal out of me and came back for more Had to cool me down To take another round Now I'm back in the ring to take another swing Now the walls were shakin' The earth was quakin' My mind was achin' And we were makin' it and you Shook me all night long C'mon girlfriend, shook me Ooooooooh you Shook me all night long Everybody sing with me You shook me all night long Oooh Shook me, shook me baby You shook me all night long Shook me C'mon I said, you shook ma all night long Oooooooh oooooh you Shook me all night long You, you, you Shook me all night long You Shook me baby you Shook me all night long Yeah, you shook me, you shook me Oooooh, you shook me, you shook me, you shook me, you shook me

 

Vertaling

Hij was een snelle machine Hij hield zijn motor schoon Hij was de beste man die ik ooit had gezien. Hij had de ogen zonder zicht Vertelde me geen leugens Knockin' me out with those American thighs Nam meer dan zijn deel Had me vechten voor lucht He told me to come but I was already there 'Cause the walls were shakin' The earth was quakin' My mind was achin' And we were makingin' it and you Shook me all night long Kom op. girlfriend Oh yeah Shook me Said you shook me all night long Oooh shook me Workin' double time On the seduction line Hij was enig in zijn soort, hij is gewoon helemaal van mij Wanted no applause Just another course Hij maakte een maaltijd van mij en kwam terug voor meer Moest me afkoelen To take another round Nu ben ik terug in de ring om nog een slag te slaan Now the walls were shakin' The earth was quakin' My mind was achin' And we were makin' it and you Shook me all night long C'mon girlfriend, shook me Ooooooooh jij Shook me all night long Iedereen zing met me mee Jij shook me all night long Oooh Shook me, shook me baby You shook me all night long Shook me C'mon Ik zei, je schudde ma de hele nacht lang Oooooooh oooooh jij Shook me all night long You, you, you Shook me all night long You Shook me baby you Shook me all night long Ja, je hebt me geschud, je hebt me geschud Oooooh, je schudde me, je schudde me, je schudde me, je schudde me