Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anathallo Songtekst: to gary and marcus the sovereignty of god is omnipresent

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anathallo - to gary and marcus the sovereignty of god is omnipresent ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to gary and marcus the sovereignty of god is omnipresent? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anathallo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anathallo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to gary and marcus the sovereignty of god is omnipresent .

Origineel

I could not come this time and stand on my feet. I just thought of you and sank. "I'm tough, I'm tough," I told myself...but I fell apart. Thin arms cling lightly to my sunken chest. I hold my breath. Your sad eyes droop with hopelessness, and I feel like I'm dying with you. And I hold your toothpick ribcage. And I pray aloud into your ear, "Lord what would you have of me? To plead before You for this child? Why does faith seem so foreign to me now?" Every time I see your beautiful faces in my thoughts, or in something I see, may faith stand firm. Let it grow from grace I have received and know that this grace abounds to you so far away.

 

Vertaling

Ik kon deze keer niet komen en op mijn voeten staan. Ik dacht alleen maar aan jou en zonk weg. "Ik ben taai, ik ben taai," zei ik tegen mezelf... maar ik viel uit elkaar. Dunne armen klampen zich lichtjes vast aan mijn gezonken borst. Ik houd mijn adem in. Je droevige ogen vallen van hopeloosheid en ik heb het gevoel dat ik samen met jou sterf. En ik hou je tandenstokers ribbenkast vast. En ik bid hardop in je oor: "Heer, wat zou U van me willen? Om voor U te pleiten voor dit kind? Waarom lijkt geloof me nu zo vreemd?" Telkens als ik jullie mooie gezichten zie in mijn gedachten, of in iets wat ik zie, moge het geloof standhouden. Laat het groeien uit de genade die ik heb ontvangen en weet dat deze genade U zo ver weg overvloeit.