Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anberlin Songtekst: everywhere in between (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anberlin - everywhere in between (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everywhere in between (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anberlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anberlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everywhere in between (demo) .

Origineel

I've seen this here I've stood here before You know I have boy You know I've been right here I've felt the fire from this war You know I have so So let me see it again And you are my fading photograph. And ripped memory And your burning memoirs rest here. You know they wrestle with me You are the noise in here I cannot sleep without Constant reminders everywhere in between You are the way out of here. The grace that I have found Constant reminders everywhere in between I've lived out all my crazy Vegas dreams I've seen it all boy I've seen it all right here And now regret the glamour that I have made Please forgive me Oh God forgive me And you are my fading photograph. And ripped memory And your burning memoirs rest here. You know they wrestle with me You are the noise in here I cannot sleep without Constant reminders everywhere in between You are the way out of here. The grace that I have found Constant reminders everywhere in between I walked away from And now I wish a poem I've come to tell you I'm coming home tonight I'm on my way back home And your arms tell me it's been too long I'm on my way back home And your lips tell me it's been too long You are the noise in here I cannot sleep without Constant reminders everywhere in between You are the noise in here I cannot sleep without Constant reminders everywhere in between You are the way out of here the grace that I have found Constant reminders everywhere in between

 

Vertaling

Ik heb dit hier gezien, ik heb hier eerder gestaan Je weet dat ik dat heb gedaan, jongen. Je weet dat ik hier ben geweest. Ik heb het vuur van deze oorlog gevoeld Je weet dat ik dat zo heb Dus laat het me nog eens zien En jij bent mijn vervagende foto. En gescheurde herinnering En je brandende memoires rusten hier. Je weet dat ze met me worstelen Jij bent het lawaai hier waar ik niet zonder kan slapen Constante herinneringen overal tussenin Jij bent de weg hieruit. De genade die ik heb gevonden Constante herinneringen overal tussenin Ik heb al mijn gekke Vegas dromen beleefd Ik heb het allemaal gezien, jongen. I've seen it all right here En nu heb ik spijt van de glamour die ik heb gemaakt Vergeef me alstublieft Oh God vergeef me En jij bent mijn vervagende foto. En verscheurde herinnering En je brandende memoires rusten hier. Je weet dat ze met me worstelen Jij bent het lawaai hier waar ik niet zonder kan slapen Constante herinneringen overal tussenin Jij bent de weg hieruit. De genade die ik heb gevonden Constante herinneringen overal tussenin Ik liep weg van En nu wens ik een gedicht Ik ben gekomen om je te vertellen Ik kom vanavond naar huis Ik ben op weg terug naar huis And your arms tell me it's been too long I'm on my way back home And your lips tell me it's been too long Jij bent het geluid hierbinnen waar ik niet zonder kan slapen Constante herinneringen overal tussendoor Jij bent het geluid hier waar ik niet zonder kan slapen Constante herinneringen overal tussenin Jij bent de weg hieruit, de genade die ik heb gevonden Constante herinneringen overal tussenin