Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ancient rites Songtekst: from beyond the grave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ancient rites - from beyond the grave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van from beyond the grave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ancient rites! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ancient rites en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals from beyond the grave .

Origineel

[Bonus Track] My body is blown My soul is worthless This keeping in love with you Forever and above all From beyond the grave Just as I promise you who ever was alive Death will take away My heart is haunting for the flesh Forever is it you From beyond the grave You will haunt it now All I need is to follow the death From beyond the grave My heart is looking for the death From beyond the grave It shows me to go to hell

 

Vertaling

[Bonus Track] Mijn lichaam is opgeblazen Mijn ziel is waardeloos Dit verliefd blijven op jou Voor altijd en boven alles Van achter het graf Zoals ik je beloof wie ooit leefde De dood zal wegnemen Mijn hart spookt naar het vlees Voor altijd ben jij het Van achter het graf Jij zal het nu achtervolgen Alles wat ik nodig heb is de dood te volgen Van achter het graf Mijn hart is op zoek naar de dood Van achter het graf Het laat me zien dat ik naar de hel moet gaan