Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ancient rites Songtekst: invictus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ancient rites - invictus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van invictus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ancient rites! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ancient rites en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals invictus .

Origineel

Out of the night that covers me, Black as the pit from pole to pole, I thank whatever gods may be For my unconquerable soul. Invictus! Invictus! I have not winced nor cried aloud Invictus! My head is bloody, but unbowed Invictus! I am the master of my fate I am the captain of my soul In the fell clutch of circumstance I have not winced nor cried aloud Under the bludgeonings of chance My head is bloody, but unbowed. It matters not how strait the gate, I am the master of my fate

 

Vertaling

Uit de nacht die mij bedekt, Zwart als de put van paal tot paal, dank ik welke goden er ook mogen zijn Voor mijn onoverwinnelijke ziel. Invictus. Invictus. Ik heb niet gehuild, noch hardop gehuild. Invictus! Mijn hoofd is bloederig, maar niet gebogen. Invictus! Ik ben de meester van mijn lot. Ik ben de kapitein van mijn ziel In de val van de omstandigheden Ik heb niet gehuild noch hardop gehuild Onder de slagen van het toeval Mijn hoofd is bloederig, maar niet gebogen. Het maakt niet uit hoe smal de poort is, Ik ben de meester van mijn lot