Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: and one Songtekst: my story

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: and one - my story ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my story? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van and one! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van and one en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my story .

Origineel

So you should have seen me years ago Time was never on my side you know The stars shine even brighter Just before they die And scars could tell a story All the sense to light I open doors I open minds Telling stories telling lies This is my story Fearing the feelings of you I feel no regrets for gone by days 'Cause they're like a summer bird That leaves or stays So how you will understand I had to lie Some stars shine even brighter Just before they die I open doors I open minds Telling stories telling lies This is my story Fearing the feelings of you

 

Vertaling

Dus je had me jaren geleden moeten zien De tijd stond nooit aan mijn kant, weet je De sterren schijnen nog helderder Net voor ze sterven En littekens kunnen een verhaal vertellen All the sense to light Ik open deuren, ik open geesten Verhalen vertellen leugens vertellen Dit is mijn verhaal Ik vrees de gevoelens van jou Ik heb geen spijt van voorbije dagen Want ze zijn als een zomervogel Die vertrekt of blijft Dus hoe zul je begrijpen dat ik moest liegen Sommige sterren schijnen nog helderder Net voor ze sterven Ik open deuren, ik open geesten Verhalen vertellen leugens vertellen Dit is mijn verhaal. Bang voor de gevoelens van jou