Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anderson ian Songtekst: toad in the hole

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anderson ian - toad in the hole ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van toad in the hole? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anderson ian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anderson ian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals toad in the hole .

Origineel

I walk along the strand To catch the late ride home. Shuttle through the evening gloom Knowing I forgot to phone. The back door's open. There's a chill blowing in. Take your warm hands off me. Let the night begin. Shush your mouth. Listen to me. I won't say nothing Just let me be your Toad in the Hole. Kicking through the wet leaves lying All along the station road. Past tired graffitti wailing, Raw emotion to unload. There's coal in the fireplace And money in the bank too. Deep-pile carpets, tinsel wallpaper. Still got the back room to do. Don't be late. Got a day's work behind me. Feel a little devastated But my nights are assigned To you. No tom-cat creeping, now Could ever be so bold To hang around our place tonight When Ie in from the cold. There's a straight-six in the garage And some fine wine to cool. Labour-savers in the kitchen, Room in the garden for a pool. Shush your mouth. Let imagination run Here in bed-sit heaven Where all the best wishing's done To warm Toad in the Hole.

 

Vertaling

Ik loop langs het strand Om de late rit naar huis te halen. Shuttle door de avond somberheid Wetende dat ik vergat te bellen. De achterdeur staat open. Er waait een rilling. Haal je warme handen van me af. Laat de nacht beginnen. Zwijg je mond. Luister naar mij. Ik zeg niets Laat me gewoon jouw zijn Pad in het gat. Schoppend door de natte bladeren liggend Langs de stationsweg. Voorbij vermoeide graffitti jammend, Rauwe emotie om uit te laden. Er zit steenkool in de open haard En ook geld op de bank. Hoogpolige tapijten, klatergoudbehang. Ik heb nog steeds de achterkamer te doen. Kom niet te laat. Ik heb een dag werk achter de rug. Voel je een beetje kapot Maar mijn nachten zijn toegewezen Aan u. Geen kater die nu kruipt Kan ooit zo brutaal zijn Om vanavond bij ons te hangen Als ik binnenkom van de kou. Er staat een zes in de garage En wat goede wijn om af te koelen. Arbeidsbespaarders in de keuken, Ruimte in de tuin voor een zwembad. Zwijg je mond. Laat de verbeelding de vrije loop Hier in bed-zit hemel Waar het beste wordt gedaan Om Toad in the Hole op te warmen.