Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anderson Songtekst: mr dj

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anderson - mr dj ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr dj? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr dj .

Origineel

intro: Wooohh! Ech! Ech! I i i Watcha know Ech! Its your boy baby mista Anderson Along side jemirax baby ech! Watcha know(badman) Verse 1 (jemirax) One to da three,three to da four Shake your butty down babye bring it to da floor Skatter the placemon,shake da dance floor Show me say you hoton girl give it to me more Slowly murder me Slowly me and you Come make i show you say my things de flague Oya!stick to me baby like dem da tatoo Make me speak in chinese girl in chang chu Come tell me whatever you said that you need Dis is jemirax flowin up on da beat Joor!dance to it baby,move your dem feet Oya your idi eh gbon gbon,faster harder please Ki so mu je chan mu ginda di Lay your body now and your hands around me Bur dis gurl you too hot for me to say Dis is jemirax watagwan, me i just de,so. Chorus: *3 Mr dj put am for da beat(eh) Mr dj put am for da beat(eh) Mr dj put am for da beat Make me want da thing wey you de put all over me Me so high baby girl,no smokin cana bis She wan do the guys,jemi mr Anderson She wan feel da thing wey de tinger ringer rin(eh) mr dj put am for da beat Verse 2: Anderson Dj dj put am for da beat (yeah) Wana feel high like i smoke some shits We flex on dis,no send no hypocrites And i wana party hard till my eyes don de tint (yeah) Cos i rock in nija not shengai (shengai) The way she put it on me m like eh Gat a stream of henessy on ma system But i dont wana shut down the system Cos right now we re gettin hotter Jemi and i set the club on fire Am confused like am high on marijuana Cos everytime i do ?my eyes are getting closer Gat a girl with her ass like a tipper Hope you no go vex if na your sister Together we sip champaign,gop kparaga Omo we de do as we like no wahala As. Chorus; Verse 3: Anderson: See white chinco from athlanta Say i de turn off like a lantern I said its not my fault ask the dj But put it on me,then later she said Jemirax: Jemi,wetin de do you Sheh na the congi make your thing make your thing tu tu No gra gra just go jeh jeh Dis one na something you go chop first first T.shayne: Girl i like the way you shake da thing If na so we go dey you make,make... Chorus.

 

Vertaling

intro: Wooohh! Ech! Ech! Ik ik ik Watcha weet Ech! Het is jouw jongen, baby Mista Anderson Naast jemirax baby ech! Watcha weet (badman) Vers 1 (jemirax) Een tot drie, drie tot vier Schud je butty naar beneden schat, breng het naar de vloer Skatter the placemon, shake da dance floor Laat zien dat je meid bent, geef het me meer Vermoord me langzaam Langzaam jij en ik Kom, ik laat je zien dat ik mijn dingen de flague zeg Oya! Blijf bij me schat als dem da tatoo Laat me spreken in Chinees meisje in Chang Chu Kom, vertel me wat je zei dat je nodig hebt Dis is jemirax stroomt op da beat Dans er op, schat, beweeg je voeten Oya je idi eh gbon gbon, sneller harder alsjeblieft Ki so mu je chan mu ginda di Leg je lichaam nu en je handen om me heen Bur dis gurl je te heet voor mij om te zeggen Dis is jemirax watagwan, ik doe het gewoon, dus. Koor: * 3 Mr dj zet am voor da beat (eh) Mr dj zet am voor da beat (eh) Mr dj zette am voor da beat Zorg ervoor dat ik iets wil dat je helemaal over me heen hebt gelegd Ik zo hoog babymeisje, geen rokende cana bis Ze wil de jongens, jemi meneer Anderson Ze wil het ding voelen wey de tinger ringer rin (eh) mr dj zet am voor da beat Vers 2: Anderson Dj dj zet am voor da beat (ja) Wana voelt zich high alsof ik wat stront rook We buigen op dis, sturen geen hypocrieten En ik wil hard feesten tot mijn ogen don de tint (ja) Cos ik rock in nija niet shengai (shengai) De manier waarop ze het op me legde, is zoals eh Gat een stroom van henessy op ma-systeem Maar ik wil het systeem niet uitschakelen Omdat we nu heter worden Jemi en ik hebben de club in brand gestoken Ben in de war alsof ik veel marihuana heb Want elke keer als ik dat doe, komen mijn ogen dichterbij Gat een meisje met haar kont als een kipper Ik hoop dat je niet boos wordt als je na je zus bent Samen nippen we champagne, gop kparaga Omo doen we zoals we geen wahala willen Net zo. Refrein; Vers 3: Anderson: Zie witte chinco uit Athene Stel dat ik uitschakel als een lantaarn Ik zei dat het niet mijn schuld is, vraag de dj Maar leg het op mij en later zei ze Jemirax: Jemi, wetin de do you Sheh na the congi make your thing make your thing tu tu No gra gra go go jeh jeh Maak eerst iets dat je eerst gaat hakken T.shayne: Meisje ik hou van de manier waarop je het ding schudt Als dat zo is, gaan we je maken, maak ... Refrein.