Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andi deris Songtekst: could i leave forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andi deris - could i leave forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van could i leave forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andi deris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andi deris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals could i leave forever .

Origineel

Winter has come. And the snow at the window is. Gray as my mind. I'd want to just leave it all behind. Something is out there I need to find. Dark is the night. And the cold is my enemy I want to hide. But I ain't got no time to free. Sometimes tomorrow I 'll be free. Could I leave forever and a day. I would look for a bay. And would there be forever lasting may. I wouldn't chage a day. Life is a bitch. Too expensive to be your friend. I wanna fly. Far away where the winter ends. Lay down at the beach. And build castles with sand. Could I leave forever and a day. I would look for a bay. And would there be forever lasting may. I wouldn't change a day

 

Vertaling

De winter is gekomen. En de sneeuw voor het raam is. Grijs als mijn geest. Ik zou het allemaal achter me willen laten. Er is daarbuiten iets dat ik moet vinden. Donker is de nacht. En de kou is mijn vijand ik wil me verstoppen. Maar ik heb geen tijd om vrij te zijn. Soms zal ik morgen vrij zijn. Kon ik voor altijd en een dag weggaan. Ik zou een baai zoeken. En zou er voor eeuwig mogen zijn. Ik zou geen dag willen veranderen. Het leven is een kreng. Te duur om je vriend te zijn. Ik wil vliegen. Ver weg waar de winter eindigt. Op het strand gaan liggen. En kastelen bouwen met zand. Kon ik voor eeuwig en een dag weggaan. Ik zou een baai zoeken. En zou er voor altijd mogen zijn. Ik zou geen dag veranderen