Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andre frateschi Songtekst: a máquina preenche

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andre frateschi - a máquina preenche ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a máquina preenche? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andre frateschi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andre frateschi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a máquina preenche .

Origineel

A máquina preenche, a cabeça esvazia. É Sony, Sanyo, Sony, Sanyo. No Hit Parade do crânio. A máquina preenche aquilo que me falta. O que podia ter sido um ombro amigo. A máquina preenche, ela me dá bom dia. É Sony, Sanyo, Sony, Sanyo. No Hit Parade do crânio. A máquina preenche, uma sardinha em lata. Telefunken, Gradiente sempre me deixando contente. A máquina me entende automatica mente. Olho no olho biometricamente. A tela se ilumina, a vida se espalha. A cor do sangue é vermelho neon, neon. A'máquina preenche, preenche. Vermelho neon. [[Eu posso decidir se eu vivo ou morro. Porque eu sou vivo pra cachorro. E sei que a máquina preenche. A maquina, a máquina, a máquina]]

 

Vertaling

De machine vult, de kop leegt. Het is Sony, Sanyo, Sony, Sanyo. In de Hit Parade van de schedel. De machine vult wat ik mis. Wat een vriendelijke schouder had kunnen zijn. De machine vult zich, en zegt me goedemorgen. Het is Sony, Sanyo, Sony, Sanyo. In de Hit Parade van de schedel. De machine vult, een sardine in een blikje. Telefunken, Gradiente maakt me altijd gelukkig. De machine begrijpt me automatisch. Oog in oog biometrisch. Het scherm licht op, het leven breidt zich uit. De kleur van het bloed is neon rood, neon. De machine vult, vult. Neon rood. Ik kan beslissen of ik leef of sterf. Omdat ik leef voor een hond. En ik weet dat de machine zich vult. [De machine, de machine, de machine]]