Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andre mehmari Songtekst: across the universe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andre mehmari - across the universe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van across the universe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andre mehmari! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andre mehmari en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals across the universe .

Origineel

Words are flowing out like Endless rain into a paper cup They slither wildly as they slip away across the universe. Pools of sorrow waves of joy Are drifting through my opened mind Possessing and caressing me. Jai Guru Deva. Om Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Images of broken light, which Dance before me like a million eyes, They call me on and on across the universe. Thoughts meander like a Restless wind inside a letter box They tumble blindly as they make their way across the universe. Jai Guru Deva. Om Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Sounds of laughter, shades of life Are ringing through my opened ears Inciting and inviting me. Limitless undying love, which Shines around me like a million suns, It calls me on and on across the universe Jai Guru Deva. Jai Guru Deva. Jai Guru Deva. Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world

 

Vertaling

Woorden stromen eruit als eindeloze regen in een papieren beker Ze glibberen wild als ze wegglijden door het universum. Poelen van verdriet golven van vreugde drijven door mijn geopende geest Mij in bezit nemend en strelend. Jai Guru Deva. Om Niets zal mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Beelden van gebroken licht, die Dansen voor mij als een miljoen ogen, Ze roepen me op en op door het universum. Gedachten kronkelen als een Rusteloze wind in een brievenbus Ze tuimelen blindelings als ze hun weg maken door het universum. Jai Guru Deva. Om Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Geluiden van gelach, schaduwen van het leven klinken door mijn geopende oren Mij uitnodigend en uitnodigend. Grenzeloze onsterfelijke liefde, die Schijnt om me heen als een miljoen zonnen, Het roept me op en op door het universum Jai Guru Deva. Jai Guru Deva. Jai Guru Deva. Niets zal mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen Niets gaat mijn wereld veranderen