Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andre nickatina Songtekst: bobby shaw is my tiga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andre nickatina - bobby shaw is my tiga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bobby shaw is my tiga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andre nickatina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andre nickatina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bobby shaw is my tiga .

Origineel

I take a flight with my niggaz I do it right with my niggaz I hit the night with my niggaz I rock the mic with my niggaz I get around with my niggaz I hit the town with my niggaz I spit a round with my niggaz I sport the crown with my niggaz I got the flow with my niggaz I do a show with my niggaz I pull a hoe with my niggaz I gotta roll with my niggaz I spit the word with my niggaz All on the curb with my niggaz I hit the herb with my niggaz Talkin 'bout words with my niggaz Watch basketball with my tigaz I hit the mall with my tigaz Break all the laws with my tigaz Man, Bobby Shaw is my tiga I hit the sky with my tigaz Get over high with my tigaz Cut cherry pie with my tigaz I'll probably fry with my tigaz

 

Vertaling

Ik neem een ??vlucht met mijn niggaz Ik doe het goed met mijn niggaz Ik sloeg de nacht met mijn niggaz Ik rock de microfoon met mijn niggaz Ik ga rond met mijn niggaz Ik raakte de stad met mijn niggaz Ik spuug een rondje met mijn niggaz Ik sport de kroon met mijn niggaz Ik kreeg de stroom met mijn niggaz Ik doe een show met mijn niggaz Ik trek een schoffel met mijn niggaz Ik moet met mijn niggaz rollen Ik spuug het woord met mijn niggaz Allemaal op de stoeprand met mijn niggaz Ik raakte het kruid met mijn niggaz Over woorden gesproken met mijn neger Bekijk basketbal met mijn tijger Ik raakte het winkelcentrum met mijn tijger Overtreed alle wetten met mijn tigaz Man, Bobby Shaw is mijn tiga Ik sloeg de lucht in met mijn tijger Ga overdreven hoog met mijn tigaz Snijd kersentaart met mijn tigaz Ik bak waarschijnlijk met mijn tigaz