Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andre nickatina Songtekst: rise and fall of a rap cat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andre nickatina - rise and fall of a rap cat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rise and fall of a rap cat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andre nickatina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andre nickatina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rise and fall of a rap cat .

Origineel

(Andre Nickatina) Believe me ma it rains No change How can I have so much lust for the game I'm so ashamed No escape It's too late I've been replaced How can I have so much lust for the game I'm so ashamed No squad My god The god of Kahn How can I have so much lust for the game I'm so ashamed All rain Stuck in the game With all pain How can I have so much lust for the game I'm so ashamed Believe me my in ma it rains

 

Vertaling

(Andre Nickatina) Geloof me ma, het regent Geen verandering Hoe kan ik zoveel lust hebben voor het spel Ik schaam me zo Geen ontsnapping Het is te laat Ik ben vervangen Hoe kan ik zoveel lust hebben voor het spel Ik schaam me zo Geen ploeg Mijn God De god van Kahn Hoe kan ik zoveel lust hebben voor het spel Ik schaam me zo Alle regen Vast in het spel Met alle pijn Hoe kan ik zoveel lust hebben voor het spel Ik schaam me zo Geloof me mijn moeder, het regent