Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrea bocelli Songtekst: be my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrea bocelli - be my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrea bocelli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrea bocelli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be my love .

Origineel

Be my love For no one else can end this yearning This need that you and you alone create Just fill my arms The way you've filled my dreams The dreams that you inspire With every sweet desire Be my love And with your kisses set me burning One kiss is all I need to seal my fate And hand in hand we'll find love's promised land There'll be no one but you for me, eternally If you will be my love And hand in hand we'll find love's promised land There'll be no one but you for me, eternally If you will be my love

 

Vertaling

Wees mijn liefde Want niemand anders kan dit verlangen beëindigen Deze behoefte die jij en jij alleen creëert Vul gewoon mijn armen Zoals jij mijn dromen hebt gevuld De dromen die jij inspireert Met elk zoet verlangen Wees mijn liefde En met jouw kussen zet je me in vuur en vlam Eén kus is alles wat ik nodig heb om mijn lot te bezegelen En hand in hand zullen we het beloofde land van de liefde vinden Er zal niemand anders zijn dan jij voor mij, voor eeuwig Als jij mijn liefde wil zijn En hand in hand zullen we het beloofde land van de liefde vinden Er zal niemand anders dan jij voor mij zijn, voor eeuwig Als jij mijn liefde wil zijn