Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrea bocelli Songtekst: musica proibita

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrea bocelli - musica proibita ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van musica proibita? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrea bocelli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrea bocelli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals musica proibita .

Origineel

Ogni sera di sotto al mio balcone Sento cantar una canzone d'amore Più volte la ripete un bel garzone E battere mi sento forte il core Oh quanto è dolce quella melodia Oh com' è bella, quanto m' è gradita Ch'io la canti non vuol la mamma mia Vorrei saper perché me l'ha proibita Ella non c'è ed io la vo' cantare La frase che m'ha fatto palpitare Vorrei baciare i tuoi capelli neri Le labbra tue e gli occhi tuoi severi Vorrei morir con te, angel di Dio O bella innamorata tesor mio Qui sotto il vidi ieri a passeggiare E lo sentiva al solito cantar Vorrei baciare i tuoi capelli neri Le labbra tue e gli occhi tuoi severi Stringimi, o cara, stringimi al tuo core Fammi provar l'ebbrezza dell'amor

 

Vertaling

Elke avond onder mijn balkon Ik hoor een liefdesliedje gezongen worden Keer op keer hoor ik de piccolo zingen En ik voel mijn hart snel kloppen Oh hoe zoet de melodie is Oh hoe mooi is het, hoe aangenaam voor mij Mijn moeder wil niet dat ik het zing Ik wou dat ik wist waarom ze me verbood het te zingen. Ze is niet hier en ik wil het zingen De zin die me deed beven Ik zou graag je zwarte haar kussen Je lippen en je ernstige ogen Ik zou graag met jou sterven, engel van God. O mooie minnaar, mijn lieveling Ik zag hem hier gisteren lopen En hoorde hem zingen zoals gewoonlijk Ik zou graag je zwarte haar kussen Je lippen en je ogen zo streng Hou me vast, liefste, hou me dicht bij je hart Laat me de sensatie van de liefde voelen