Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrea faustini Songtekst: give a little love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrea faustini - give a little love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give a little love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrea faustini! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrea faustini en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give a little love .

Origineel

Dark to light A thousand stars collide You and I Were made to feel alive But they took your smile and knocked you down It's like the secret was forgotten But if you give a little love And if it's with an open heart It's all you need to set you free Yeah, it just makes sense to me Could be kind Those chances pass you by Wrong or right Guess only you decide But they took your light and knocked you down It's like the secret was forgotten But if you give a little love, And if it's with an open heart It's all you need to set you free Yeah it just makes sense to me So if you give a little love, Say a prayer when times get rough It's all you need to set you free Yeah it just makes sense to me Yeah it does It just makes, it just makes sense to me It just makes sense to me But if you give a little love And if it's with an open heart It's all you need to set you free Yeah it just makes sense to me So if you give a little love Say a prayer when time gets rough It's all you need to set you free Yeah it just makes sense to me Yeah it just makes sense to me

 

Vertaling

Van donker naar licht Duizend sterren botsen op elkaar Jij en ik Waren gemaakt om ons levend te voelen Maar ze namen je glimlach en sloegen je neer Het is alsof het geheim vergeten was Maar als je een beetje liefde geeft En als het met een open hart is Het is alles wat je nodig hebt om je te bevrijden Yeah, it just makes sense to me Kan vriendelijk zijn Those chances pass you by Verkeerd of goed Denk dat alleen jij beslist Maar ze namen je licht en sloegen je neer Het is alsof het geheim vergeten was Maar als je een beetje liefde geeft, En als het met een open hart is Het is alles wat je nodig hebt om je te bevrijden Ja, dat is logisch voor mij. Dus als je een beetje liefde geeft, Zeg een gebed als de tijden moeilijk worden Het is alles wat je nodig hebt om je te bevrijden Yeah it just makes sense to me Ja, dat is zo. Het is gewoon, het is gewoon logisch voor mij Het is gewoon logisch voor mij Maar als je een beetje liefde geeft En als het met een open hart is Het is alles wat je nodig hebt om je te bevrijden Yeah it just makes sense to me Dus als je een beetje liefde geeft Zeg een gebed als het moeilijk wordt It's all you need to set you free Yeah it just makes sense to me Yeah it just makes sense to me