Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andreas johnson Songtekst: sing for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andreas johnson - sing for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sing for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andreas johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andreas johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sing for me .

Origineel

Staring at a photograph of where we used to be When the sky was bright and crystal clear and life was just a breeze Oh well, now something's taking you over You're burning all your bridges and you're left without a clue And you wonder why these memories keep staring back at you Oh well, now don't look over your shoulder Sing for life, sing for joy Sing for every man and woman, girl or boy Sing a song, a simple melody Sing out loud or just hum Sing for moments in the past and times to come Sing for history and destiny Won't you sing for me? Standing at the station and you don't know where to go You're trying hard to hold on to the world you used to know Oh well, don't let it get to you baby Sing for life, sing for joy Sing for every man and woman, girl or boy Sing a song, a simple melody Sing out loud or just hum Sing for moments in the past and times to come Sing for history and destiny Won't you sing for me? Don't look back, just keep moving on Get your feet and walk into a different zone Don't care what they say, just let the music play Hey Won't you sing for me? (Sing for me) Sing for me Sing for life, sing for joy Sing for every man and woman, girl or boy Sing a song, a simple melody Sing out loud or just hum Sing for moments in the past and times to come Sing for history and destiny Won't you sing for me? (Sing for life) (Sing for joy) (Sing for every man and woman, girl or boy) Sing for me

 

Vertaling

Starend naar een foto van waar we vroeger waren Toen de lucht helder en kristalhelder was en het leven slechts een briesje was Oh wel, nu neemt iets je over Je verbrandt al je bruggen en je hebt geen idee meer En je vraagt je af waarom deze herinneringen naar je terug blijven staren Oh wel, kijk nu niet over je schouder Zing voor het leven, zing voor vreugde Zing voor iedere man en vrouw, meisje of jongen Zing een lied, een eenvoudige melodie Zing hardop of neurie gewoon Zing voor momenten in het verleden en tijden die komen Zing voor de geschiedenis en het lot Wil je niet voor mij zingen? Je staat op het station en je weet niet waar je heen moet Je doet je best om je vast te houden aan de wereld die je kende Oh wel, laat het je niet raken baby Zing voor het leven, zing voor vreugde Zing voor elke man en vrouw, meisje of jongen Zing een lied, een eenvoudige melodie Zing hardop of neurie gewoon Zing voor momenten in het verleden en tijden die komen Zing voor de geschiedenis en het lot Wil je niet voor mij zingen? Kijk niet achterom, blijf gewoon doorgaan Sta op en loop naar een andere zone Kan me niet schelen wat ze zeggen, laat de muziek maar spelen Hey Wil je niet voor me zingen? (Zing voor mij) Zing voor mij Zing voor het leven, zing voor vreugde Zing voor iedere man en vrouw, meisje of jongen Zing een lied, een eenvoudige melodie Zing hardop of neurie gewoon Zing voor momenten in het verleden en tijden die komen Zing voor de geschiedenis en het lot Zing je niet voor mij? (Zing voor het leven) (Zing voor vreugde) (Zing voor elke man en vrouw, meisje of jongen) Zing voor mij