Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrew cassara Songtekst: i know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrew cassara - i know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrew cassara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrew cassara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i know .

Origineel

Baby you got me lost in a world , that I never thought I'd know and baby you got looking into things that Id never thought you'd show (me) so baby we can go on this ride together, yeah we can fly tonight you and me for a while and baby you'll find out you are mine, oh yeah You're lost in love and I'm not sure you'll realize You keep the rain from falling down before my eyes And when you tell me that you'll never let me go I Know (x2) Baby you never thought you'd ever come to see this day And baby my love is bullet proof and it will never break (me) so baby we can go on this ride together yeah we can fly tonight you and me for a while and baby you'll find out you are mine oh yeah You're lost in love and I'm not sure you'll realize You keep the rain from falling down before my eyes And when you tell me that you'll never let me go I Know (x2) this feeling i get lost in i've never felt this before i can't believe that this real i think ill lose control lets just stay at this now sing-sing this song out loud and baby lets go You're lost in love and I'm not sure you'll realize You keep the rain from falling down before my eyes And when you tell me that you'll never let me go I Know x2

 

Vertaling

Baby je hebt me verloren in een wereld, dat ik nooit gedacht dat ik zou weten and baby you got looking into things that I never thought you'd show (me) so baby we can go on this ride together, yeah we can fly tonight jij en ik voor een tijdje and baby you'll find out you are mine, oh yeah Je bent verloren in liefde en ik weet niet zeker of je het zal beseffen Je weerhoudt de regen ervan voor mijn ogen naar beneden te vallen En als je me zegt dat je me nooit zult laten gaan Ik weet het. (x2) Baby you never thought you'd ever come to see this day En baby my love is bullet proof and it will never break (me) So baby we can go on this ride together yeah we can fly tonight jij en ik voor een tijdje and baby you'll find out you are mine oh yeah Je bent verloren in liefde en ik ben niet zeker of je het zal beseffen Je weerhoudt de regen ervan voor mijn ogen naar beneden te vallen En als je me zegt dat je me nooit zult laten gaan I Know (x2) This feeling I get lost in ik heb dit nog nooit gevoeld I can't believe that this real Ik denk dat ik de controle verlies. Let just stay at this now. sing-sing this song out loud and baby lets go Je bent verloren in liefde en ik ben niet zeker of je het zal beseffen. Je weerhoudt de regen ervan voor mijn ogen naar beneden te vallen En als je me zegt dat je me nooit zult laten gaan I Know x2