Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrew de silva Songtekst: your paradise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrew de silva - your paradise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your paradise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrew de silva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrew de silva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your paradise .

Origineel

I want to get closer (closer) I want to get closer (closer) Your eyes take me somewhere, Where to? I just don't care, Don't want to wake, don't want to wake. Your smile could change the weather, A good day just got better, Don't fade away, don't fade away. Tell me why the sun always shines, It's perfectly aligned with every step you take. It's like you're straight out of a movie scene, I'm living in a dream and I don't want to wake. I want to get closer, Feel it take over, I want to escape to your paradise. I can just taste it, Seems so amazing, So won't you take me, take me, take me to your paradise. Another universe, Like nothing here on earth, It never ends, it never ends. Another universe, Like nothing here on earth, It never ends, In your paradise. I don't want to lie, But I feel the pressure, Feels like I won't measure up,up,up, Cause you're so high above me, baby. My heart is beating faster, as you'reing closer, You got me feeling alive, aliveeeee. Tell me why the sun always shines, It's perfectly aligned with every step you take. It's like you're straight out of a movie scene, I'm living in a dream and I don't want to wake. I want to get closer, Feel it take over, I want to escape to your paradise. I can just taste it, Seems so amazing, So won't you take me, take me, take me to your paradise. Another universe, Like nothing here on earth, It never ends, it never ends. Another universe, Like nothing here on earth, It never ends, In your paradise. You're the one, Never go, No ones ever going to know. Into your paradise and I'm never going to leave it, [And the sun shines, Where it never rains Flying high in a private jet plane, yeaaahhh] You're the one, Never go, No ones ever going to know. Into your paradise and I'm never going to leave it [just you and me, just you and me, I'm ready] I want to get closer, Feel it take over, I want to escape to your paradise. I can just taste it, Seems so amazing, So won't you take me, take me, take me to your paradise. Another universe, Like nothing here on earth, It never ends, it never ends. Another universe, Like nothing here on earth, It never ends, In your paradise.

 

Vertaling

Ik wil dichterbij komen (dichterbij) Ik wil dichterbij komen (dichterbij) Je ogen brengen me ergens heen, Waarheen? Het kan me gewoon niet schelen, Ik wil niet wakker worden, ik wil niet wakker worden. Je glimlach kan het weer veranderen, Een goede dag is net beter geworden, Vervaag niet, vervaag niet. Vertel me waarom de zon altijd schijnt, Het is perfect afgestemd op elke stap die je zet. Het is alsof je rechtstreeks uit een filmscène komt, Ik leef in een droom en ik wil niet wakker worden. Ik wil dichterbij komen, Voel hoe het overneemt, Ik wil ontsnappen naar je paradijs. Ik kan het gewoon proeven, Het lijkt zo geweldig, Dus neem me niet mee, neem me mee, breng me naar je paradijs. Een ander universum, Als niets hier op aarde, Het houdt nooit op, het houdt nooit op. Een ander universum, Als niets hier op aarde, Het stopt nooit, In jouw paradijs. Ik wil niet liegen Maar ik voel de druk, Het voelt alsof ik me niet zal meten, omhoog, omhoog, Omdat je zo hoog boven me bent, schat. Mijn hart klopt sneller, naarmate je dichterbij komt, Je hebt me levend gemaakt, levendeeee. Vertel me waarom de zon altijd schijnt, Het is perfect afgestemd op elke stap die je zet. Het is alsof je rechtstreeks uit een filmscène komt, Ik leef in een droom en ik wil niet wakker worden. Ik wil dichterbij komen, Voel hoe het overneemt, Ik wil ontsnappen naar je paradijs. Ik kan het gewoon proeven, Het lijkt zo geweldig, Dus neem me niet mee, neem me mee, breng me naar je paradijs. Een ander universum, Als niets hier op aarde, Het houdt nooit op, het houdt nooit op. Een ander universum, Als niets hier op aarde, Het stopt nooit, In jouw paradijs. Jij bent degene, Ga nooit, Niemand zal het ooit weten. In je paradijs en ik zal het nooit verlaten, [En de zon schijnt, Waar het nooit regent Hoog vliegen in een privéjet, yeaaahhh] Jij bent degene, Ga nooit, Niemand zal het ooit weten. In jouw paradijs en ik zal het nooit verlaten [alleen jij en ik, alleen jij en ik, ik ben klaar] Ik wil dichterbij komen, Voel hoe het overneemt, Ik wil ontsnappen naar je paradijs. Ik kan het gewoon proeven, Het lijkt zo geweldig, Dus neem me niet mee, neem me mee, breng me naar je paradijs. Een ander universum, Als niets hier op aarde, Het houdt nooit op, het houdt nooit op. Een ander universum, Als niets hier op aarde, Het stopt nooit, In jouw paradijs.