Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrew garcia Songtekst: dumb

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrew garcia - dumb ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dumb? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrew garcia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrew garcia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dumb .

Origineel

Have you ever had that girl that made your heart skip a beat? Have you ever had that feeling where your words can not speak? Well I felt like that before, and I feel like that right now The way you walk you are Getting in the way of my thoughts my thoughts Trying to be cool but I'm not I'm not And now I'm next to you and I feel so da da da It ain't over, I'm gonna stay right by your side Cuz it ain't over I'm gonna show her that she's mine Cuz the way you move and the things you do got me out of my mind I wanna be with you Do I need to prove, cuz I'm running out of time I'm getting closer, you're getting further You're making it so hard for me to see I keep on trying, you keep on fighting You're making it so hard for me to breathe

 

Vertaling

Heb je ooit dat meisje gehad waardoor je hart sneller klopte? Heb je ooit het gevoel gehad dat je woorden niet kunnen spreken? Nou, ik voelde me eerder zo, en ik voel me nu zo Zoals je loopt, ben je Mijn gedachten in de weg staan, mijn gedachten Ik probeer cool te zijn, maar ik ben het niet En nu ben ik naast je en ik voel me zo da da da Het is nog niet voorbij, ik blijf bij je Omdat het nog niet voorbij is Ik ga haar laten zien dat ze van mij is Omdat de manier waarop je beweegt en de dingen die je doet me uit mijn gedachten hebben gehaald Ik wil bij je zijn Moet ik bewijzen, want ik heb geen tijd meer Ik kom dichterbij, jij komt verder Je maakt het me zo moeilijk om te zien Ik blijf proberen, jij blijft vechten Je maakt het me zo moeilijk om te ademen