Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrew horn Songtekst: utica i just wanna be known

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrew horn - utica i just wanna be known ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van utica i just wanna be known? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrew horn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrew horn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals utica i just wanna be known .

Origineel

I was born in Syracuse Eight days after new years eve A baby boy with eyes of blue My Daddy said he waiting on me He had three daughters, now a son They named me Andrew but I use to be William Well Daddy got a job in Utica Said we'd stay for a couple of years The store closed and we all thought That'd be the end of living here But it proofed harder,for us to go put up the house but it never sold Well I could be heard Yelling the words I hate it here So I found a way Had to escape I disappeared But after all of the places and all of the things I've been shown Nothing replaces the feeling of coming home I just wanna be known I just wanna be known Now i keep my distance I wont lie I've been in search of a better life Wondering where it' d take me wondering if it'd break my heart But i know a city That loves me back With open doors When I'm under attack Knowin when its time to head on back to the start But after all of the places and all of the things I've been shown Nothing replaces the feeling of coming home I just wanna be known I just wanna be known Well I could be heard Yelling the words I hate it here So I found a way Had to escape I disappeared

 

Vertaling

Ik ben geboren in Syracuse Acht dagen na nieuwjaarsavond Een babyjongen met blauwe ogen Mijn vader zei dat hij op me wachtte Hij had drie dochters, nu een zoon Ze noemden me Andrew maar ik was William Nou papa kreeg een baan in Utica Zei dat we een paar jaar zouden blijven De winkel sloot en we dachten allemaal dat dat het einde zou zijn van het leven hier Maar het werd moeilijker, voor ons om te gaan het huis op te zetten maar het is nooit verkocht Nou ik kon gehoord worden de woorden roepen Ik haat het hier Dus ik vond een manier. Ik moest ontsnappen Ik verdween. Maar na al die plaatsen en al die dingen die ik heb gezien Niets vervangt het gevoel van thuiskomen Ik wil gewoon gekend worden Ik wil alleen maar gekend worden Nu houd ik mijn afstand Ik zal niet liegen. Ik ben op zoek geweest naar een beter leven Afvragend waar het me zou brengen me afvragend of het mijn hart zou breken Maar ik ken een stad That loves me back Met open deuren When I'm under attack Ik weet wanneer het tijd is om terug te keren naar het begin. Maar na al die plaatsen en al die dingen die ik heb gezien Niets vervangt het gevoel van thuiskomen Ik wil gewoon gekend worden Ik wil gewoon gekend worden Nou, ik kan gehoord worden schreeuwend de woorden Ik haat het hier Dus ik vond een manier Ik moest ontsnappen Ik verdween.