Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrew lloyd webber Songtekst: close every door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrew lloyd webber - close every door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close every door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrew lloyd webber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrew lloyd webber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close every door .

Origineel

Joseph Close every door to me, Hide all the world from me Bar all the windows And shut out the light Do what you want with me, Hate me and laugh at me Darken my daytime And toture my night If my life were important I Would ask will I live or die But I know the answers lie Far from this world Close every door to me, Keep those I love from me Children of Israel Are never alone For I know I shall find My own peace of mind For I have been promised A land of my own Children Close every door to me, Hide all the world from me Bar all the windows And shut out the light Joseph Just give me a number Instead of my name Forget all about me And let me decay I do not matter, I'm only one person Destroy me completely Then throw me away If my life were important I Would ask will I live or die But I know the answers lie Far from this world Joseph, Ensemble & Children Close every door to me, Keep those I love from me Children of Israel Are never alone For we know we shall find Our own peace of mind For we have been promised A land of our own

 

Vertaling

Joseph Sluit elke deur voor mij, Verberg de wereld voor mij Barricadeer alle ramen En sluit het licht buiten Doe met mij wat je wilt, Haat me en lach me uit Verduister mijn dag En maak mijn nacht donker Als mijn leven belangrijk was zou ik Zou ik vragen zal ik leven of sterven Maar ik weet dat de antwoorden liggen Ver van deze wereld Sluit elke deur voor mij, Hou degenen die ik liefheb bij me weg Kinderen van Israël zijn nooit alleen Want ik weet dat ik zal vinden Mijn eigen gemoedsrust zal vinden Want mij is beloofd Een land voor mij alleen Kinderen Sluit elke deur voor mij, Verberg de wereld voor me Barricadeer alle ramen En sluit het licht buiten Joseph Geef me gewoon een nummer In plaats van mijn naam Vergeet alles over mij En laat me vergaan Ik doe er niet toe, Ik ben maar één persoon Vernietig me volledig En gooi me dan weg Als mijn leven belangrijk was zou ik zou ik vragen of ik zal leven of sterven Maar ik weet dat de antwoorden liggen Ver van deze wereld Joseph, Ensemble & Kinderen Sluit elke deur voor mij, Houd degenen die ik liefheb bij me vandaan Kinderen van Israël Zijn nooit alleen Want we weten dat we zullen vinden Onze eigen gemoedsrust zullen vinden Want ons is beloofd Een land voor onszelf