Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andrew wk Songtekst: can you dance with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andrew wk - can you dance with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can you dance with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andrew wk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andrew wk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can you dance with me .

Origineel

Everybody would you like a good time? Would you like get together at a quarter past nine? If you like my dancing and you like what you see Then grab yourself around and dance with me Grab yourself around and dance with me Grab yourself around and dance If you really want to get me going and you like to get high Then grab yourself around and dance all night Everybody do you want to party? Do you want to go and shake it 'til a quarter past three? If you like my dancing and you like what you see Then grab yourself around and dance with me When you're feeling low There's a place you can go Where the music is loud You can dance with the crowd You can dance with them But can you dance with me? Can move it like a color TV Could you move it over closer to me? If you really like loving and you like to get high Then grab yourself around and dance all night If you really want to shake it like a monkey in a coconut tree Then grab yourself around and d-d-dance When you're feeling low There's a place you can go Where the music is loud You can dance with the crowd You can dance with them But can you dance with me? Can you dance? Can you dance? Can you dance? Can you dance? Can you dance with me? You can dance with the crowd You can dance with them all Can you dance? Can you dance? Can you dance? Can you, can you, can you, can you Dance, dance, dance, dance, dance Can you dance with me? Then would you please?

 

Vertaling

Iedereen zin in een leuke tijd? Wil je om kwart over negen bij elkaar komen? Als je mijn dansen leuk vindt en je vindt leuk wat je ziet Dan grijp jezelf en dans met mij Grijp jezelf en dans met mij Grijp jezelf vast en dans Als je me echt aan de gang wilt krijgen en je wilt high worden Dan grijp jezelf vast en dans de hele nacht Iedereen wil je feesten? Wil je gaan en shaken tot kwart over drie? Als je van mijn dansen houdt en je houdt van wat je ziet Dan pak jezelf vast en dans met mij Als je je down voelt Er is een plek waar je heen kunt gaan Waar de muziek hard staat Je kunt dansen met de menigte Je kunt met hen dansen Maar kun je met mij dansen? Kan je het bewegen als een kleurentelevisie Kun je hem dichter naar mij toe bewegen? Als je echt van vrijen houdt en je wilt high worden Dan pak je jezelf vast en dans je de hele nacht Als je het echt wilt schudden als een aap in een kokosnootboom Dan pak je jezelf vast en d-dans je When you're feeling low There's a place you can go Waar de muziek hard staat Je kunt dansen met de menigte Je kunt met hen dansen Maar kun je met mij dansen? Kun je dansen? Kun je dansen? Kun je dansen? Kun je dansen? Kun je met mij dansen? Je kunt dansen met de menigte Je kunt met ze allemaal dansen Kun je dansen? Kun je dansen? Kun je dansen? Kun je, kun je, kun je, kun je Dans, dans, dans, dans, dans Kun je met me dansen? Wil je dan alsjeblieft?