Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andriix Songtekst: quero boys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andriix - quero boys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quero boys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andriix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andriix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quero boys .

Origineel

Sei que não foi ilusão oque aconteceu com a gente. você tem que me dar espaço pra seguir em frente. a vida toda procurei o meu amor. fiquei a toa. quando você me falou. que entre nós não iria ter nada. Quero Boys, muitos boys. Já me sinto até mais livre. Baby não me leve a mal só estou sendo feliz e. Boys e mais Boys e ainda não acabou. Quando eu chegar em casa. vão ter mais cinco. Foi um dia longo e eu não quero ouvir você. a unica coisa que eu quero é viver. más você não deixa e vem me pedindo pra voltar. más não se esqueça meu bem, você que quis terminar. me fez um bem. e eu te agradeço, vou até sorrir. Quero Boys, muitos boys. Encontrei novos amigos. Enquanto o crush não vem eu vou me divertindo. Boys e mais Boys, eu já estou surtando. cada um que vai entrando eu vou pegando. eu vou pegando. Se arrependeu e voltou. venho até mim implorando amor. más se esqueceu que me usou. a culpa é sua, a nossa historia acabou. Eu vou dançar. eu vou me acabar. e você só vai poder me olhar. e seja onde for, segure sua dor. acabou pra nós. eu quero outros Boys. Quero Boys, muitos boys. Já me sinto até mais livre. Boys e mais Boys e ainda não acabou. Quando eu chegar em casa. vão ter mais cinco

 

Vertaling

Ik weet dat het geen illusie was wat er met ons gebeurd is. Je moet me de ruimte geven om verder te gaan. Mijn hele leven ben ik al op zoek naar mijn liefde. Ik was verloren. Toen je me vertelde dat er tussen ons niets zou zijn. Ik wil jongens, veel jongens. Ik voel me al vrijer. Schatje, begrijp me niet verkeerd, ik ben gewoon gelukkig. Jongens en nog meer jongens en het is nog niet voorbij. Als ik thuis kom, zullen er nog vijf zijn. Het is een lange dag geweest en ik wil je niet horen. Het enige wat ik wil is leven. Maar je laat het niet toe en je vraagt me terug te komen. Maar vergeet niet, schat, jij bent degene die het uit wilde maken. Je hebt me goed gedaan. En ik dank je, ik ga glimlachen. Ik wil jongens, veel jongens. Ik heb nieuwe vrienden gevonden. Terwijl de verliefdheid niet komt, heb ik plezier. Jongens en nog meer jongens, ik word al gek. Elke jongen die binnenkomt, krijg ik. Ik krijg. Je hebt spijt en je bent terug. Je komt bij me smeken om liefde. Maar je vergat dat je me gebruikte. Het is jouw schuld, ons verhaal is voorbij. Ik ga dansen. Ik ga het uitmaken. En jij kan alleen maar naar mij kijken. En waar je ook heen gaat, hou je pijn vast. Het is voorbij voor ons. Ik wil andere jongens. Ik wil jongens, veel jongens. Ik voel me al vrijer. Jongens en nog meer jongens, en het is nog niet voorbij. Als ik thuis kom, zijn er nog vijf.