Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy gibb Songtekst: let it be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy gibb - let it be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy gibb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy gibb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it be me .

Origineel

Follow you most anywhere I must take the strain I don't know why I've been playing so many other games Rang you up to ask your name Guess I've blown my cool Ev'ry day is heartbreak day acting like a fool But let it be me, I ask you Let me be free, to want you Let it be me, I beg you Give it to me I don't know why I'm singing this song Guess you been on my mind too long Can't understand what's becoming of me It's not working out like I thought it could be Give me your hand and I'll show you the night I'll let you see we can make it right And when the night's over I'll make love to you Only us, only me, only you Said you've got a big debate Can't make up your mind All my dreams are crashing through I'm not the waiting kind I'd go home and it it out, waiting there for you I'd be waiting all my life if I should wait for you But let it be me, I ask you Let me be free to want you Let it be me, I beg you Give it to me I don't know why I'm singing this song Guess you been on my mind too long Can't understand what's becoming of me It's not working out like I thought it could be Give me your hand and I'll show you the night I'll let you see we can make it right And when the night's over, I'll make love to you Only us, only me, only you But let it be me But let it be me, I ask you Let me be free to want you Let it be me, I beg you Give it to me (repeat last verse and fade out)

 

Vertaling

Ik volg je bijna overal Ik moet de spanning opvangen Ik weet niet waarom ik zoveel andere spelletjes heb gespeeld Ik belde je om je naam te vragen Guess I've blowed my cool Ev'ry day is heartbreak day acting like a fool Maar laat het mij zijn, vraag ik je Laat me vrij zijn, om jou te willen Laat het mij zijn, ik smeek het je Geef het aan mij Ik weet niet waarom ik dit lied zing Guess you been on my mind too long Kan niet begrijpen wat er van me geworden is It's not working out like I thought it could be Geef me je hand en ik zal je de nacht laten zien Ik zal je laten zien dat we het goed kunnen maken En als de nacht voorbij is, zal ik met je vrijen Alleen wij, alleen ik, alleen jij Said you've got a big debate Can't make up your mind All my dreams are crashing through I'm not the waiting kind Ik zou naar huis gaan en het daar uitvechten, wachtend op jou Ik zou mijn hele leven wachten als ik op jou moest wachten Maar laat mij het zijn, vraag ik je Laat me vrij zijn om je te willen Laat het mij zijn, ik smeek het je Geef het aan mij Ik weet niet waarom ik dit lied zing Guess you been on my mind too long Kan niet begrijpen wat er van me geworden is It's not working out like I thought it could be Geef me je hand en ik zal je de nacht laten zien Ik zal je laten zien dat we het goed kunnen maken En als de nacht voorbij is, zal ik de liefde met je bedrijven Alleen wij, alleen ik, alleen jij Maar laat het mij zijn Maar laat het mij zijn, vraag ik je Laat me vrij zijn om je te willen Laat het mij zijn, ik smeek je Geef het aan mij (herhaal laatste couplet en fade out)