Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy laverne Songtekst: fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy laverne - fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy laverne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy laverne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fall .

Origineel

So can I tell you a little bit about myself My armour's worn too thin Don't want to think I gotta stop for a while So can she tell him a little bit about herself Her patience's wearing out but she want him to realise [Chorus] But I fall so hard it makes me cry out.. So, can he tell her a little bit about himself He doesn't want to hurt, he wants to start again and be ok So they tell me a little about themselves A love that lasts a life, the joy she brings him at the end of the day [Chorus] But I fall so hard it makes me cry out

 

Vertaling

Dus kan ik je een beetje over mezelf vertellen Mijn harnas is te dun Ik wil niet denken I gotta stop for a while Dus kan ze hem een beetje over zichzelf vertellen Haar geduld raakt op maar ze wil dat hij zich realiseert [refrein] But I fall so hard it makes me cry out.. Dus, kan hij haar een beetje over zichzelf vertellen Hij wil geen pijn doen, hij wil opnieuw beginnen en ok zijn So they tell me a little bit about themselves Een liefde die een leven lang duurt, de vreugde die ze hem brengt aan het eind van de dag [refrein] But I fall so hard it makes me cry out