Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy mineo Songtekst: make me a believer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy mineo - make me a believer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me a believer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy mineo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy mineo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me a believer .

Origineel

[Verse 1: Andy Mineo] Why is it so hard to love you? Why is it so hard to love you? You make it easy, but I make it hard Oh my God You take the blame when I don't deserve it, no, no I break your heart, then I do it again, do it again You give me patience when I keep you waitin' I don't know why you call me your favorite [Refrain: Andy Mineo] Are we for real or not? (tell me, tell me) For real or not? (tell me, tell me) Are we for real or not, I gotta know (Tell me, tell me) [Pre-Hook: Andy Mineo] You're givin' me all you have You saw me without my mask But I can't change my past So can you promise this gon' last? [Hook: Mac Powell] Make me a believer Cause all I've ever seen is pain Make me a believer Promise me I'm not the same Make me a believer [Verse 2: Andy Mineo] They tell me seein' is believin' But all ever saw was the schemin' All I ever saw was the people that I loved They was gettin' up and leaving, throwin' peace signs What's up, what's up, aye (tell me, tell me) What's up lately? How did you love me? You stayed when I went buggin', you stayed It's messin' with my head now, it's messin' with my head Why you haven't left now? I still can't guess, tell me [Refrain: Andy Mineo] Are we for real or not? (tell me, tell me) For real or not? (tell me, tell me) Are we for real or not, I gotta know (Tell me, tell me) [Pre-Hook: Andy Mineo] You're givin' me all you have You saw me without my mask But I can't change my past So can you promise this gon' last? [Hook: Mac Powell] Make me a believer Cause all I've ever seen is pain Make me a believer Promise me I'm not the same Make me a believer [Outro: Kelly Shahbazian] Oh, oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh Oh, oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh Oh, oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh Oh, oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh

 

Vertaling

[Verse 1: Andy Mineo] Waarom is het zo moeilijk om van je te houden? Waarom is het zo moeilijk om van je te houden? You make it easy, but I make it hard Oh mijn God You take the blame when I don't deserve it, no, no Ik breek je hart, dan doe ik het weer, doe het weer Je geeft me geduld als ik je laat wachten I don't know why you call me your favorite [Refrein: Andy Mineo] Zijn we echt of niet? (tell me, tell me) Echt of niet? (tell me, tell me) Zijn we echt of niet, ik moet het weten (Tell me, tell me) [Pre-Hook: Andy Mineo] You're givin' me all you have You saw me without my mask But I can't change my past Dus kun je beloven dat dit blijft duren? [Hook: Mac Powell] Make me a believer Cause all I've ever seen is pain Make me a believer Beloof me dat ik niet dezelfde ben Make me a believer [Verse 2: Andy Mineo] They tell me seein' is believin But all ever saw was the schemin' All I ever saw was the people that I loved They was gettin' up and leaving, throwin' peace signs What's up, what's up, aye (vertel me, vertel me) What's up lately? Hoe heb je van me gehouden? You stayed when I went buggin', you stayed Het rommelt nu in mijn hoofd, het rommelt nu in mijn hoofd Waarom ben je nu nog niet weg? Ik kan het nog steeds niet raden, vertel het me [Refrein: Andy Mineo] Are we for real or not? (tell me, tell me) Echt of niet? (tell me, tell me) Zijn we echt of niet, ik moet het weten (Tell me, tell me) [Pre-Hook: Andy Mineo] You're givin' me all you have You saw me without my mask But I can't change my past Dus kun je beloven dat dit blijft duren? [Hook: Mac Powell] Make me a believer Cause all I've ever seen is pain Make me a believer Beloof me dat ik niet dezelfde ben Make me a believer [Outro: Kelly Shahbazian] Oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh Oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh Oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh Oh, oh, oh, oh-oh, oh-oh