Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy mineo Songtekst: uncomfortable

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy mineo - uncomfortable ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uncomfortable? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy mineo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy mineo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uncomfortable .

Origineel

Nobody told me you could die like this Nobody told me you could die from bliss, yeah Nobody told me, nobody told me We never ever saw it comin', no, no Live it up, live it up Nobody ever told us we could die like this Live it up, live it up Nobody ever told us, we never saw it comin', no Live it up, live it up Nobody ever told us we could die like this Live it up, live it up Corrupted by the comfort we (love, love) God prepare me for the war Comfort be the thing that'll make a king fall Eyes on the Lord, gotta grip that blade of the sword Tell me how you plan on gettin' swole if you don't ever get sore (hold up) They say, Andy, this ain't music for your car If they jumpin' ship now, they was never on board I got enemies, man they wanna see me on the floor I got frenemies, couldn't even tell you who they are If you're not driven by the mission, you'll be driven by the cars Focused on what you been gettin' more than becomin' who you are I tried to point 'em to the Sun, but why they callin' me a star? Who woulda thought we set they minds free with these bars? In this game, in this biz Want the fame, want get rich Comfort, everybody wantin' it Never knew I could be lost in this This my sophomore, gotta go hard When the show over, no encore I got enough but I want more, want more! Nobody told me you die like this Nobody told me you could die from bliss, yeah Nobody told me, nobody told me We never ever saw it comin' My own people owned people, but they don't own that They say racism dead, man our president is black Two terms in the White House, that don't mean jack If we still believe our present ain't affected by our past First class with a Coach bag, I forgot When you start eatin' you lose your hunger then grow fat I apologize for Christians with pickets sayin', 'God hates fags' I promise Jesus wouldn't act like that He said it's hard for a rich man to get to heaven When we feel like we don't need God, then we forget Him We tell 'em that, if you don't make me money or make me happy Then I ain't makin' time for ya', so make it snappy And I think lately you mistake me for a cabby 'Cause this drive that I got put everybody in the backseat So if you wanna live a comfortable life Make sure you never love nobody, be selfish and never sacrifice We got legal weed that'll keep us high 'Round the world other people die Where on earth is my wi-fi? Our stomachs full and our pockets fat I need love, there's a site for that I had more when I had less I think I got too comfortable, yeah I think I got too comfortable I think I got too comfortable, yeah I think I got, I know I got I think I got too comfortable I know I got, I think I got I know I got a little too comfortable 'Scuse me, sorry Uh, sorry 'Scuse me, comin' through Sorry, 'scuse me No, it's cool The next stop is (Uptown)

 

Vertaling

Niemand vertelde me dat je zo kon sterven Niemand vertelde me dat je kon sterven van gelukzaligheid, ja Niemand heeft het me verteld, niemand heeft het me verteld We hebben het nooit zien aankomen, nee, nee Leef het op, leef het op Niemand heeft ons ooit verteld dat we zo konden sterven Leef het op, leef het op Niemand heeft het ons ooit verteld, we hebben het nooit zien aankomen, nee leef, leef Niemand heeft ons ooit verteld dat we zo konden sterven Leef, leef Corrupted by the comfort we (love, love) God bereid me voor op de oorlog Troost is het ding dat een koning zal doen vallen Ogen op de Heer, ik moet het zwaard grijpen Vertel me hoe je van plan bent op te zwellen als je nooit pijn hebt (hold up) Ze zeggen, Andy, dit is geen muziek voor je auto If they jumpin' ship now, they were never on board I got enemies, man they wanna see me on the floor I got frenemies, couldn't even tell you who they are Als je niet gedreven wordt door de missie, dan word je gedreven door de auto's. Gefocust op wat je krijgt, meer dan te worden wie je bent. Ik probeerde ze op de zon te wijzen, maar waarom noemen ze me een ster? Wie had gedacht dat we hun gedachten vrijlieten met deze tralies? In this game, in this biz Wil je de roem, wil je rijk worden Comfort, everybody wantin' it Never knew I could be lost in this This my sophomore, gotta go hard When the show over, no encore Ik heb genoeg, maar ik wil meer, wil meer! Nobody told me you die like this Niemand vertelde me dat je kon sterven van gelukzaligheid, ja Nobody told me, nobody told me We never ever saw it comin' Mijn eigen mensen bezaten mensen, maar dat bezitten ze niet Ze zeggen dat racisme dood is, man onze president is zwart Twee termijnen in het Witte Huis, dat betekent niets Als we nog steeds geloven dat ons heden niet wordt beïnvloed door ons verleden Eerste klas met een Coach tas, ik vergat Als je begint te eten, verlies je je honger en word je dik. Ik verontschuldig me voor Christenen met piketten die zeggen, 'God haat homo's Ik beloof je dat Jezus zo niet zou handelen. Hij zei dat het moeilijk is voor een rijk man om in de hemel te komen Als we het gevoel hebben dat we God niet nodig hebben, dan vergeten we Hem We vertellen ze dat, als je me geen geld of geluk geeft Dan maak ik geen tijd voor je, dus maak het kort En ik denk dat je me de laatste tijd verwart met een taxichauffeur 'Cause this drive that I got put everybody in the backseat Dus als je een comfortabel leven wilt leiden Zorg ervoor dat je nooit van iemand houdt, wees egoïstisch en offer nooit op We hebben legale wiet die ons high houdt Over de hele wereld sterven andere mensen Waar is in hemelsnaam mijn wi-fi? Onze magen vol en onze zakken vet Ik heb liefde nodig, daar is een site voor Ik had meer toen ik minder had Ik denk dat ik te comfortabel werd, ja I think I got too comfortable I think I got too comfortable, yeah Ik denk dat ik kreeg, ik weet dat ik kreeg I think I got too comfortable Ik weet dat ik kreeg, ik denk dat ik kreeg Ik weet dat ik een beetje te comfortabel ben geworden Excuseer me, sorry Uh, sorry Excuseer me, ik kom erdoor Sorry, 'Scuse me Nee, het is goed. De volgende halte is (Uptown)