Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy partridge Songtekst: pink thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy partridge - pink thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pink thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy partridge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy partridge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pink thing .

Origineel

Anytime you rise, I'm here, And I'm crazy for you pink thing. You make me want to laugh, You make me want to cry, When I stroke your head I feel a hundred heartbeats high, Pink thing. I want to take you out and show you round the world, Pink thing it'll be OK. If I could only wake you from your slumber curled, Pink thing what would straight folks say? That man isn't fit to enter heaven. That man is a sinner, Ever burning in disgrace. Pink thing, spit in my face, I'd love you for it. Anytime you call, I'll fall, Into madness for you pink thing. You make me want to live. You make me want to die. And when I stroke your head I feel a hundred heartbeats high, Pink thing. I want to take you out and show you to the girls, Pink thing they're a whole new tribe. If you could only see the way the way the gingham swirls, Pink thing it's a whole new vibe. That man isn't fit to be a father. That man is a sinner, 'Fore they cast me down to die, Pink thing, spit in my eye, I'd love you for it. Yes, I'd love you for it. Anytime you rise, I'm here, And I'm crazy for you pink thing. You make me want to laugh, You make me want to cry, When I stroke your head I feel a hundred heartbeats high, Pink thing. Hundred heartbeats high, Pink thing. Hundred heartbeats high. I want to introduce you, Take you to the brink thing. I want to introduce you, Tell me what you think thing. I want to introduce you, Make that missing link thing. Don't you think it's time you met some female pink thing? You make me want to laugh, You make me want to cry, So why is it I'm happy when there's tears down in your eye? Little pink thing.

 

Vertaling

Wanneer je opstaat, ben ik hier, En ik ben gek op je roze ding. Je maakt me aan het lachen, Je maakt dat ik wil huilen, Als ik je hoofd aai, voel ik honderd hartslagen hoog, Roze ding. Ik wil je mee uit nemen en je de wereld laten zien, Pink thing het komt wel goed. Als ik je maar wakker kon maken uit je sluimering gekruld, Pink thing wat zouden de hetero's dan zeggen? Die man is niet geschikt om de hemel binnen te gaan. Die man is een zondaar, brandend in schande. Pink thing, spuug in mijn gezicht, Ik zou van je houden. Elke keer als je belt, val ik, in waanzin voor jou roze ding. Je zorgt ervoor dat ik wil leven. Jij maakt dat ik wil sterven. En als ik je hoofd aai, voel ik honderd hartslagen hoog, Roze ding. Ik wil je mee uit nemen en je aan de meiden laten zien, Pink thing ze zijn een hele nieuwe stam. Als je alleen maar kon zien hoe de gingham wervelt, Pink thing het is een hele nieuwe vibe. Die man is niet geschikt om een vader te zijn. Die man is een zondaar, Voordat ze me neergooien om te sterven, Pink thing, spuug in mijn oog, Ik zou er van je om houden. Ja, ik zou van je houden. Als je opstaat, ben ik er, En ik ben gek op je pink thing. Je maakt me aan het lachen, Je maakt dat ik wil huilen, Als ik je hoofd aai, voel ik honderd hartslagen hoog, Pink thing. Honderd hartslagen hoog, Pink thing. Honderd hartslagen hoog. Ik wil je voorstellen, Neem je mee naar het randje ding. Ik wil je voorstellen, Vertel me wat je denkt ding. Ik wil je voorstellen, Maak dat ontbrekende schakel ding. Denk je niet dat het tijd wordt dat je een vrouwelijk roze ding ontmoet? Je maakt me aan het lachen, Jij maakt me aan het huilen, Dus waarom ben ik blij als er tranen in je ogen staan? Klein roze ding.