Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy williams Songtekst: god only knows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy williams - god only knows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god only knows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god only knows .

Origineel

I may not always love you But long as there are stars above you You never need to doubt it I'll make you so sure about it God only knows what I'd be without you If you should ever leave me Though life would still go on, believe me The world could show nothing to me So what good would living do me? God only knows what I'd be without you And God only knows what I'd be without you If you should ever leave me Though life would still go on, believe me The world could show nothing to me So what good would living do me? God only knows what I'd be without you And God only knows what I'd be without you God only knows what I'd be without you

 

Vertaling

Ik zal misschien niet altijd van je houden Maar zolang er sterren boven je zijn Hoef je er nooit aan te twijfelen Ik zal je er zo zeker van maken God alleen weet wat ik zou zijn zonder jou Als je me ooit zou verlaten Al zou het leven doorgaan, geloof me De wereld kan me niets laten zien Dus wat voor goeds zou het leven me doen? God alleen weet wat ik zou zijn zonder jou En God alleen weet wat ik zou zijn zonder jou Als je me ooit zou verlaten Al zou het leven doorgaan, geloof me De wereld kan me niets laten zien Dus wat voor goeds zou het leven me doen? God alleen weet wat ik zou zijn zonder jou En God alleen weet wat ik zou zijn zonder jou God alleen weet wat ik zou zijn zonder jou