Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy williams Songtekst: i love paris

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy williams - i love paris ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love paris? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love paris .

Origineel

I love Paris in the spring time I love Paris in the fall I love Paris in the winter when it drizzles I love Paris in the summer when it sizzles I love Paris every moment Every moment of the year I love Paris, why, oh, why do I love Paris? Because my love is here I love Paris every moment Every moment of the year I love Paris, why, oh, why do I love Paris? Because my love is here She's there, she's everywhere But she's really here

 

Vertaling

Ik hou van Parijs in de lente Ik hou van Parijs in de herfst Ik hou van Parijs in de winter als het miezert Ik hou van Parijs in de zomer als het zindert Ik hou van Parijs op elk moment Elk moment van het jaar Ik hou van Parijs, waarom, oh, waarom hou ik van Parijs? Omdat mijn liefde hier is Ik hou van Parijs elk moment Elk moment van het jaar Ik hou van Parijs, waarom, oh, waarom hou ik van Parijs? Omdat mijn liefde hier is Ze is daar, ze is overal Maar ze is echt hier