Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy williams Songtekst: sweet leilani

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy williams - sweet leilani ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet leilani? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet leilani .

Origineel

This is the moment I've waited for I can hear my heart singing Soon bells will be ringing This is the moment of sweet aloha I will love you longer than forever Promise me that you will Leave me never Here and now, dear All my love I vow, dear Promise me that you will Leave me never I will love you Longer than forever Now that we are one Clouds won't hide the sun Blue skies of Hawaii smile On this, our wedding day (I do) I do (love you) love you With all my heart

 

Vertaling

Dit is het moment waar ik op heb gewacht Ik kan mijn hart horen zingen Spoedig zullen de klokken luiden Dit is het moment van zoete aloha Ik zal langer van je houden dan voor altijd Beloof me dat je me nooit zult verlaten Hier en nu, liefste Al mijn liefde beloof ik, liefste Beloof me dat je me nooit zult verlaten Ik zal van je houden Langer dan voor altijd Nu we één zijn Wolken zullen de zon niet verbergen Blauwe luchten van Hawaï lachen Op deze, onze trouwdag hou ik van je hou ik van je Met heel mijn hart