Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy williams Songtekst: tell it like it is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy williams - tell it like it is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell it like it is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell it like it is .

Origineel

If you want something to play with Go and find yourself a toy Baby, my time is too expensive And I'm not a little boy If you are serious Don't play with my heart It makes me furious But if want me to love you Then, baby, I will Girl, you know I will Tell it like it is Don't be ashamed to let Your conscience be your guide But I know deep down inside of me I believe you love me Forget your foolish pride Life is too short To have sorrow You may be here today And gone tomorrow You might as well Get what you want So go on and live Baby, go on and live Tell it like it is I'm nothing to play with Go and find yourself a toy But I tell it like it is My time is too expensive And I'm not your little boy Tell it like it is

 

Vertaling

Als je iets wilt om mee te spelen Ga en zoek jezelf een speeltje Schatje, mijn tijd is te duur En ik ben geen kleine jongen Als je serieus bent Speel niet met mijn hart Het maakt me woedend Maar als je wilt dat ik van je hou Dan, schatje, zal ik dat doen Meisje, je weet dat ik dat zal doen Zeg het zoals het is Schaam je niet om Je geweten je gids te laten zijn Maar ik weet diep van binnen Ik geloof dat je van me houdt Vergeet je dwaze trots Het leven is te kort Om verdriet te hebben Je kunt hier vandaag zijn en morgen weg Je kan net zo goed krijgen wat je wilt Dus ga door en leef Baby, go on and live Zeg het zoals het is Ik ben niets om mee te spelen Ga maar op zoek naar een speeltje Maar ik zeg het zoals het is Mijn tijd is te duur En ik ben je kleine jongen niet Zeg het zoals het is