Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: andy williams Songtekst: the impossible dream (the quest)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: andy williams - the impossible dream (the quest) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the impossible dream (the quest)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van andy williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van andy williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the impossible dream (the quest) .

Origineel

To dream the impossible dream To fight the unbeatable foe To bear with unbearable sorrow To run where the brave dare not go. To right the unrightable wrong To be better far than you are To try when your arms are too weary To reach the unreachable star This is my quest, to follow that star, No matter how hopeless, no matter how far To be willing to give when there's no more to give To be willing to die so that honor and justice may live And I know if I'll only be true to this glorious quest That my heart will lie peaceful and calm when I'm laid to my rest And the world will be better for this That one man scorned and covered with scars Still strove with his last ounce of courage To reach the unreachable star.

 

Vertaling

Om de onmogelijke droom te dromen Om de onverslaanbare vijand te bevechten Om ondraaglijk verdriet te verdragen Om te rennen waar de dapperen niet durven gaan. Om het oneerlijke recht te zetten Om beter te zijn dan je bent Om te proberen als je armen te moe zijn Om de onbereikbare ster te bereiken Dit is mijn zoektocht, om die ster te volgen, Het maakt niet uit hoe hopeloos, het maakt niet uit hoe ver Om bereid te zijn te geven als er niets meer te geven valt Om bereid te zijn te sterven, zodat eer en gerechtigheid kunnen leven En ik weet dat als ik trouw blijf aan deze glorieuze zoektocht Dat mijn hart vredig en kalm zal zijn als ik te ruste lig En de wereld zal er beter van worden Dat een man geminacht en bedekt met littekens Toch streefde met zijn laatste restje moed Om de onbereikbare ster te bereiken.