Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ane brun Songtekst: the fight song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ane brun - the fight song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the fight song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ane brun! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ane brun en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the fight song .

Origineel

I'm gonna fight This fight And try to get out of here And I'm going in with my life To make sure that you'll disappear And I will mount you Press my knees on both sides And you will let me Let me, let me ride And if you don't than I won't Leave you galloping in my national park I'll track you down 'Cause I know Every corner of this countryside And I will mount you Press my knees on both sides And you will let me Let me, let me ride I'll pull your mane As hard as I can Stick my fingers in your mouth with my cramped-up hand Until you stop Then I'll try to get off Still I'm hanging in your body parts And even though you are ten Goliaths I'll hold I'll hold at feast your head And as I rest on my wounded left I'll kick you randomly in the chest And I'll show you how ribs can capture air And leave unbearable pressure And when you're down I'll lay beside you I'll catch the remaining glimmer in your eyes And then later I'll ask you As my last and final rescue Now you know Tell me why And then I'll let you I'll let you ride Now you know Tell me why And I'll let you Let you, let you ride

 

Vertaling

Ik ga vechten Dit gevecht En proberen hier weg te komen En ik ga naar binnen met mijn leven Om ervoor te zorgen dat je verdwijnt En ik zal je bestijgen Op mijn knieën aan beide kanten En je zult me laten Laat me, laat me rijden En als je dat niet doet dan doe ik het niet Je laten galopperen in mijn nationaal park Ik zal je opsporen Want ik ken Elke hoek van dit platteland En ik zal je bestijgen druk mijn knieën aan beide kanten En je zult me laten Laat me, laat me rijden Ik zal aan je manen trekken Zo hard als ik kan Steek mijn vingers in je mond met mijn verkrampte hand Tot je stopt Dan zal ik proberen los te komen Nog steeds hang ik in je lichaamsdelen En ook al zijn jullie tien Goliaths Ik zal vasthouden Ik zal op zijn minst je hoofd vasthouden En als ik rust op mijn gewonde linker Ik zal je willekeurig in de borst schoppen En ik zal je laten zien hoe ribben lucht kunnen vangen En ondraaglijke druk achterlaten En als je neer bent zal ik naast je liggen Ik vang de resterende glinstering in je ogen En dan later zal ik je vragen Als mijn laatste en laatste redding Nu weet je Vertel me waarom En dan laat ik je Ik laat je rijden Nu weet je het Vertel me waarom En ik laat je Laat je, laat je rijden