Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anew revolution Songtekst: crucify

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anew revolution - crucify ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crucify? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anew revolution! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anew revolution en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crucify .

Origineel

Once again there's my friend starring right back at me Looking through the glass in his eyes And once again there's my friends being cold and ugly Laughing in my face when I cry It makes me sick It makes me sick You always seem to let me down You suffocate the world around You crucify everything just cause your empty like me Makes no sense when you scream it's a cunning way to make a point and show me who you are Makes no sense what you do but I feel so guilty Take the razor blade and make us gone It makes me sick It makes me sick You always seem to let me down You suffocate the world around You crucify everything just cause your empty like me Makes no sense to me at all but you carry on your way And you bend me till I break Makes no sense to me at all keep looking through this glass and see that ugly friend is me You always seem to let me down You suffocate the world around You crucify everything just cause your empty like me You let me down, let me down You suffocate, suffocate You crucify, crucify Just cause your empty, just cause you empty like me

 

Vertaling

En weer kijkt mijn vriend me recht in de ogen Kijkend door het glas in zijn ogen En weer zijn er mijn vrienden die koud en lelijk zijn Lachen in mijn gezicht als ik huil Het maakt me ziek Het maakt me ziek Je lijkt me altijd in de steek te laten Je verstikt de wereld Je kruisigt alles omdat je net als ik leeg bent Het slaat nergens op als je schreeuwt, het is een sluwe manier om een punt te maken en me te laten zien wie je bent Het slaat nergens op wat je doet maar ik voel me zo schuldig Neem het scheermes en maak ons weg Het maakt me ziek. Het maakt me ziek Je lijkt me altijd in de steek te laten Je verstikt de wereld Je kruisigt alles alleen omdat je leeg bent zoals ik Het slaat nergens op maar je gaat door op je weg En je buigt me tot ik breek Het slaat nergens op, blijf door dit glas kijken en zie dat ik die lelijke vriend ben Je lijkt me altijd in de steek te laten Je verstikt de wereld om je heen Je kruisigt alles alleen omdat je leeg bent zoals ik Je laat me in de steek, laat me in de steek Je verstikt, verstikt Je kruisigt, kruisigt Gewoon omdat je leeg bent, gewoon omdat je leeg bent zoals ik