Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ange Songtekst: un trou dans la case

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ange - un trou dans la case ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van un trou dans la case? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ange! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ange en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals un trou dans la case .

Origineel

[Paroles : Christian Dcamps] La ville a revtu son manteau de loques Le sac au dos, j'patauge dans l'urinoir ! Le grand presbytre tire une gueule de maison close, Une soeur en ricil fait l'trottoir ! J'suis loin des vacances, j'promne mes douze ans Et ?a m'dmange entre les hanches... C'est pas la premire fois, j'sens comme un frisson, J'ai peur de glisser quand j'me penche ! Le crne taill, en brosse, j'allonge les brodequins... Et la cloche de l'cole qui s'excite... On dirait la Morgan dans le film du dimanche, Elle nous met en rang, le coeur sur orbite... Mais la craie sur le tableau crisse un concerto, J'fais tomber la gomme dans l'extase... Elle pluche la dicte, mes doigts qui tripotent ! J'avais fait un trou dans la case ! Je lve le petit doigt, demande le permis d'uriner Et la tour de contrle de me rpondre : " Oui ! " Mais les annes passent, comme un coup de chasse d'eau, Alors, on apprend la vraie gographie... On n'suce plus son pouce, ni mme un bout de rglisse ; La gomme est use, on se blase A mon enfant je chanterai cette perceuse Pour qu'il fasse un TROU DANS SA CASE !

 

Vertaling

[Lyrics: Christian Dcamps] De stad heeft zijn haveloze jas aangetrokken De zak op mijn rug, ik waad in het urinaal! De grote presbyter heeft het gezicht van een bordeel, Een zuster in een ricil staat op de stoep! Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet niet zeker wat ik er aan moet doen... Ik ben al lang onderweg, ik ben al lang onderweg, ik ben al lang onderweg Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik heb ervoor gezorgd dat ik niet gewond zou raken. En de schoolbel gaat... Het is net als de Morgan in de Sunday film, Ze zet ons op een rij, hart in een baan... Maar het krijt op het schoolbord schreeuwt een concerto, Ik laat de gum vallen in extase... Ze plukt het dictee, mijn pootstappende vingers! Ik had een gat in de doos gemaakt! Ik steek mijn pink op, vraag om een vergunning om te plassen En de toren van controle antwoordt mij: "Ja! Maar de jaren gingen voorbij, als een spoeling, Dan leer je echte aardrijkskunde... Je zuigt niet meer op je duim, of zelfs op een stuk ijs; De kauwgom is versleten, we zijn afgestompt Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Zodat hij een GAT IN ZIJN KAST maakt!