Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angel amienyi Songtekst: he brought me out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angel amienyi - he brought me out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he brought me out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angel amienyi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angel amienyi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he brought me out .

Origineel

He brought me out from a miry clay he set my feet on a rock to stay he gave me a new song to sing for joy now i can smile with all my heart he lifted my sorrow, my mourning into joy he gave me a new song to sing for joy now i can laugh, i can laugh now... Ch: Am laughing at the devil and his demons that wanted to destroy me am smiling at the kingdom of darkness that has lost their battle over me.. 2x am a winner Jesus made me a winner I am persuaded nothing can steal my joy he gave me a new song to sing for joy now i can laugh, i can laugh now.... am so glad for the peace I've got he took my old tarterd garment gave me a robe of pure white that is my new song, i can sing for joy now i can laugh, i can laugh now....

 

Vertaling

Hij heeft me uit een modderige klei gehaald hij zette mijn voeten op een rots om te blijven hij gaf me een nieuw lied om van vreugde te zingen nu kan ik met heel mijn hart glimlachen hij hief mijn verdriet op, mijn rouw in vreugde hij gaf me een nieuw lied om van vreugde te zingen nu kan ik lachen, ik kan nu lachen ... Ch: Ik lach om de duivel en zijn demonen die me wilde vernietigen lach naar het koninkrijk van de duisternis dat heeft hun strijd om mij verloren. 2x ben een winnaar Jezus maakte mij een winnaar Ik ben ervan overtuigd dat niets mijn vreugde kan stelen hij gaf me een nieuw lied om van vreugde te zingen nu kan ik lachen, ik kan nu lachen .... ben zo blij voor de rust die ik heb hij pakte mijn oude, scherpe kledingstuk gaf me een kleed van puur wit dat is mijn nieuwe liedje, ik kan zingen van vreugde nu kan ik lachen, ik kan nu lachen ....