Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angel davis Songtekst: restore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angel davis - restore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van restore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angel davis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angel davis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals restore .

Origineel

I trust you Lord I trust you Lord No matter what I'm going thru I'm giving it all to you I trust you Lord I trust you Lord No matter what I'm going thru I'm giving it all to you For I know you're able Able to make what's old become new And I know you're able Able to bring life to what's broke and used We trust you Lord We trust you Lord No matter what we're going thru We're giving it all to you For we know you're able Able to make what's old become new And we know you're able Able to bring life to what's broke and used You restore You restore

 

Vertaling

Ik vertrouw op U Heer Ik vertrouw op U Heer Wat ik ook doormaak Ik geef alles aan U Ik vertrouw U Heer Ik vertrouw op U Heer Wat ik ook doormaak Ik geef alles aan U Want ik weet dat U in staat bent In staat bent om wat oud is nieuw te maken En ik weet dat U in staat bent in staat bent om leven te brengen in wat kapot en gebruikt is We vertrouwen op U Heer Wij vertrouwen op U Heer Het maakt niet uit wat we doormaken We geven alles aan U Want we weten dat U in staat bent In staat bent om wat oud is nieuw te maken En we weten dat U in staat bent In staat bent om leven te brengen in wat kapot en gebruikt is U herstelt U herstelt